Evenimente

Poliţist, prins în flagrant de CNA. Reținerea s-a încheiat cu focuri de avertizare

Un polițist a fost reținut vineri de ofițerii Centrului Național Anticorupție (CNA) în timp ce se presupune că primea o mită de 1.000 de euro. În momentul reținerii, omul legii a încercat să fugă de mascați, dar după focurile de avertisment, polițistul a fost imobilizat.

CNA, citat de anticorupţie.md, anunță că s-a autosesizat în urma unui denunț la linia națională anticorupție. Potrivit denunţătorului, acum câteva zile un echipaj al Batalionului pentru reacţionare operativă l-a stopat pentru traversarea neregulamentară la culoarea roşie a semaforului şi pentru aflarea în stare de ebrietate la volan. După verificare, poliţistul-şofer l-a escortat la domiciliu, iar ca să-l scape de pedeapsă i-ar fi cerut 1.000 de euro.

CNA a pornit o urmărire penală în acest caz pentru corupere pasivă. După audiere, polițistul urmează să fie reţinut pentru 72 de ore. Dacă va fi găsit vinovat, acesta riscă până la 10 ani de închisoare.

Sursa citată concretizează că, de la începutul anului, peste 30 de poliţişti au fost reţinuţi de CNA pentru acte de corupţie.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker