Evenimente

Competiții la volei pentru cupa lui Nicolae Micu

Conform tradiției, la 15 decembrie, în sala de sport a Gimnaziului Olişcani, Șoldănești, s-au desfăşurat competițiile raionale la voleibal pentru Cupa Nicolae Micu. Organizatori – Secţia raională Cultură, Tineret şi Sport în parteneriat cu Nicolae Micu.

În urma unor dispunte spectaculoase între reprezentativele or. Orhei, s. Morozeni din raionul Orhei, satelor Olişcani, Cobâlea şi Răspopeni din raionul Șoldănești cupa și premiul de 3000 de lei le-a câștigat echipa-gazdă. Sportivii din satul Cobâlea s-au ales cu premiul II de 2000 lei, iar echipa oraşului Orhei – cu locul III şi premiul de 1000 lei.

De un premiu special, Cel mai bun jucător al campionatului, s-a învrednicit voleibalistul Eugen Grosu din satul Cobâlea. Medalile şi diplomele au fost oferite de Consiliul Raional Şoldăneşti, iar premiile – de SRL Madino Agro.

Dl Nicolae Micu, împreună cu specialistul Secţiei Cultură, Tineret şi Sport Şoldăneşti au înmânat diplomele, medaliile, cupa şi premiile băneşti echipelor finaliste.

Rodica Cazacu, specialistă Secţia Cultură, Tineret şi Sport Şoldăneşti

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker