Evenimente

Cu premii de la un concurs internațional

Concursul internațional Curcubeul talentelor, organizat de către administrația Școlii de Arte Plastice pentru Copii din orașul Râbnița cu susținerea Direcției orășenești Cultură, are ca scop dezvoltarea potențialului creator al tinerei generații, promovarea colaborării internaționale și a schimbului de experiență între instituțiile de învățământ artistic complementar, lansarea și promovarea tinerelor talente.

Potrivit directorului Școlii raionale de Arte Plastice din Rezina, Efim Popa, la concurs au participat atât elevi ai școlilor de arte plastice, cât și ai secțiilor de arte plastice ale altor instituții de învățământ complementar, studiouri de arte plastice de pe ambele maluri ale Nistrului, din Belarusi, Ucraina, Rusia, Kazahstan ş.a., în vârstă de la 5 la 17 ani.

Lucrările participanților la concurs au fost selectate minuțios în cadrul instituțiilor participante.

“Reprezentanții Școlii raionale de Arte Plastice din Rezina participă la acest concurs de la prima ediție și de fiecare dată sunt printre premianți, a remarcat directorul școlii, concretizând că la ediția curentă, a VII-a, patru discipoli ai școlii din Rezina s-au clasat, la diferite compartimente, pe locul I, doi elevi – pe locul II, unul – pe locul III și unul a devenit posesorul unei diplome de încurajare.

Este vorba de Sanda Borș, Alexandra Mardari, Marina Ciburciu, Maria Mereuță, Sabina Tuluc, Victoria Cotelea, Tudor Pavlov și Olga Roșca” (în imagine), a spus dl Popa, mai adăugând că premianții concursului au fost ghidați de profesoara Ecaterina Grosu.

   Reporter „C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker