Evenimente

Au fost nominalizaţi cei mai buni antreprenori din sectorul IMM

În cadrul Conferinței raionale a Întreprinderilor Mici și Mijlocii, cu genericul Comunicare, Cooperare, Dezvoltare, organizată de către Secția Economie a Consiliului Raional Rezina în parteneriat cu Ministerul Economiei şi Infrastructurii, Organizația pentru Dezvoltarea Întreprinderilor Mici și Mijlocii (ODIMM) și Camera de Comerț și Industrie a Republicii Moldova, au fost nominalizaţi cei mai buni antreprenori din sectorul întreprinderilor mici şi mijlocii din raionul Rezina.

 Participanţii la conferinţă au fost salutaţi de preşedintele raionului, Valeriu Ciorici, iar secretara de stat de la Ministerul Economiei și Infrastructurii, Iuliana Drăgălin, a vorbit despre  posibilităţile de creare și dezvoltare a afacerilor în Republica Moldova, despre programele şi proiectele investiţionale cu misiunea de a susţine întreprinzătorii din diverse domenii. 

Vitalie Colun, şeful Filialei Orhei a Camerei de Comerț și Industrie, s-a referit la rolul instituţiei respective în susţinerea IMM, inclusiv celor din raionul Rezina, dezvoltarea mediului de afaceri din regiune.

O informaţie mai detaliată despre câștigătorii Concursului Cel mai bun antreprenor al anului din sectorul întreprinderilor mici și mijlocii din raionul Rezina citiţi în numărul următor al ziarului.

Reporter “C”

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker