Evenimente

Două locuri premiante la campionatul de înot al R.Moldova

Giulia Moscalenco și Denis Popescu din Orhei au ocupat locuri premiante la campionatul Republicii Moldova de înot rezervat juniorilor şi copiilor Delfinul Vesel, desfășurat în perioada 12-14 decembrie la Tiraspol.

Giulia Moscalenco a ocupat locul II la categoria 50 m spate TO fete, iar Denis Moscalenco a ocupat locul III la categoria 50 m fluture TO băieți.

Echipa din Orhei a fost constituită din 8 membri. Potrivit informațiilor oferite de președintele Federației Sporturilor Nautice a Republicii Moldova, Alexandru Goreaciov, la campionat au participat în total 330 de sportivi din Orhei, Bălți, Chișinău, Râbnița și Tiraspol.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker