Evenimente

Moment de sărbătoare pentru agricultori

Ruslan Cojocaru, conducătorul SRL Promar-Tur din s. Parcani a fost desemnat cel mai bun producător din complexul agroindustrial al raionului Şoldăneşti în anul 2019.

În cadrul întrunirii dedicare Zilei profesionale a lucrătorilor din agricultură şi industria alimentară au fost nominalizați fruntaşii din această ramură conform totalurilor a. 2019.

 

Cu diplome ale Ministerului Agriculturii, Dezvoltării Teritoriului şi Mediului şi cu premii au fost menţionaţi conducătorii de gospodării agricole Vasile Vasile Belous (s. Alcedar), Mihail Sandic (s. Șipca), Gheorghe Strelciuc (s. Pohoarna) şi Nicolae Micu (s. Olișcani).

De asemenea, au fost premiați cei mai buni mecanizatori și lucrători din sectorul zootehnic, care au obținut rezultate remarcabile în cadrul complexului agroalimentar dar și cei mai tineri antreprenori, care au lansat în anul de referință afaceri în agricultură.

Ruslan Cojocaru, conducătorul SRL Promar-Tur din s. Parcani a fost desemnat cel mai bun producător din complexul agroindustrial al raionului conform rezultatelor înregistrate în a. 2019, pentru ce i s-a decernat titlul onorific Omul anului 2019 în domeniul complexului agroalimentar, cu înmânarea Cupei de Onoare şi a unui premiu bănesc. SRL Promar-Tur a obţinut în 2019 câte 58 q de cereale din grupa I în medie la hectar, 86 q de porumb şi 35 q de floarea soarelui. Iar managerul  Ruslan Cojocaru a conlucrat activ cu administrația publică locală, a contribuit la salubrizarea localității (lucrări de deszăpezire, evacuarea și lichidarea gunoiștelor neautorizate etc.), a acordat consătenilor diverse servicii.

 

Victor Sofroni

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker