Politic

Cum argumentează Igor Dodon creșterea bugetului pentru președinție

Președintele Igor Dodon susține că dublarea bugetului președinției până la 35,3 milioane de lei în proiectul bugetului pe 2020 se explică prin mutarea în sediul renovat

„Este vorba despre trecerea în sediul nou și este vorba de unele cheltuieli sumplimentare pentru întreținerea sediului, care anterior sau nu erau sau erau pentru alte instituții. În ceea ce ține de creșterea cheltuielilor de întreținere a angajaților sau a președintelui, aici creșteri de cheltuieli nu avem”, a declarat Igor Dodon.

Amintim că deputații PPDA au atras atenția că bugetul Președinției a crescut de la 17 de milioane de lei în 2016, de când Igor Dodon a preluat mandatul, la peste 35 de milioane de lei – sumă care este propusă în Bugetul de stat pentru 2020.

Fracțiunea Platforma DA a propus micșorarea cheltuielilor pentru întreținerea aparatului Președintelui cu 18 milioane de lei, bani care să fie realocați inclusiv pentru majorarea indemnizațiilor veteranilor invalizi.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker