Evenimente

Ion Ceban, a cerut demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi.

Reptila uriașă instalată zilele trecute chiar lângă pomul de Crăciun din Piața Marii Adunări Naționale, a stârnit controverse dar și demisii. După ce oamenii s-au arătat nemulțumiți, primarul general al capitalei, Ion Ceban, a cerut demisia șefului Direcției comerț și prestări servicii, Marcel Zambițchi

Mai multe imagini cu dinozaurul uriaș din PMAN au fost plasate pe rețelele sociale iar internauții au ținut să comenteze că acesta este înfricoșător și că nu își are locul acolo.

„În centru, lângă pomul de Crăciun, au instalat … un umflat ..în general, acum există o șopârlă mare și groaznică”, a comentat un chișinăuiean.

Despre aceasta primarul a anunțat printr-un mesaj pe facebook, în care menționează că așteaptă cererea de demisie a lui Marcel Zambițchi până luni.

„Marcel Zambițchi a treia săpăamână vorbim despre faptul că în piață nu trebuie să fie favelă peste favelă. Fără пристройкэ și mansardă, fără prea multe elemente adunate unul peste altul. Rog demisia benevola de luni. Dna Steluţa Mitriuc cum am vorbit ieri, faceți regulă estetică și funcțională acolo. Aveți termen până pe 21.12 când se lansează târgul de Crăciun”, a precizat acesta în postarea sa de pe facebook.

Amintim că săptămâna trecută Marcel Zambițchi a primit o avertizare din partea lui Ceban în legătură cu caruselul erotic adus în PMAN, care a creat revoltă în rândul părinților din cauza imaginilor indecente cu fete goale imprimate pe carusel. Zambițchi a fost avertizat atunci că își va pierde fotoliul dacă se vor mai întâmpla astfel de incidente.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker