Economie

Raion la dotaţie

Bugetul raionului Şoldăneşti pentru anul 2020 a fost aprobat de Consiliul Raional în mărime de 125 milioane 290,3 mii lei la venituri şi 123 milioane 388,0 mii lei la cheltuieli. Din acestea, 121 milioane 900 mii lei le vor constitui transferurile de la bugetul de stat cu destinaţie generală şi specială. Deci, cota propriilor venituri în bugetul raionului este de doar 3,39 milioane, ceea ce constituie circa 2,7%.

După cum se menţionează în decizia respectivă a Consiliului Raional, 82,2 milioane lei vor merge pentru acoperirea cheltuielilor instituţiilor de învăţământ, 11,52 milioane repartizate din Fondul Rutier – pentru infrastructura drumurilor publice, inclusiv 6,36 milioane pentru întreţinerea lor de rutină.

Reporter ”C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker