Util

Cum să te pregăteşti cât mai bine de săptămâna 11-17 septembrie

Berbec: Sunt câteva aspecte care vizează cariera dar și unele lămuriri necesare în relația de cuplu, probleme care trebuie aduse la lumină și analizate cu seriozitate. Este posibil să te afli pe aceeași frecvență cu partenerul de viață. În carieră ai ocazia să primești propuneri neașteptate. Te remarci prin energie și dorința de a te perfecționa sau poți să călătorești în interes de serviciu. În partea a doua a acestei săptămâni ai ocazia să primești informații importante care vizează locul de muncă dar și relația cu un grup, o organizație. Este momentul să pui capăt unei conspirații, să te eliberezi dintr-un mediu viciat. La sfârșitul perioadei este timpul să te preocupi mai mult de propria persoană, de sănătate. Nu este exclusă nici plecarea la un drum lung.

Taur: Îți concentrezi atenția în direcția carierei dar și în tot ceea ce ține de creativitate, hobby sau relația cu copiii. Pot fi reluate acum unele aspecte, discutate și rediscutate aducând astfel corecțiile necesare la un proiect cu „bătaie” pe termen lung. Chiar dacă mai există unele controverse ai capacitatea și diplomația necesare pentru a întoarce situația în favoarea ta. Spre sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să stai deoparte de atitudinea, starea de agresivitate venite din partea unor „prieteni”. Pot fi readuse în discuție unele aspecte neplăcute, tocmai pentru a te pune „în gardă” la cine ar trebui să renunți, cum să te eliberezi de anumite persoane. La sfârșitul perioadei analizate aici este binevenită o perioadă de solitudine, pentru a te putea concentra mai mult pe unele aspecte care vizează cariera.  

Gemeni: Este nevoie de mult calm și răbdare pentru a putea să depășești cu brio unele pierderi. Te poți confrunta cu tot felul de defecte ale aparatelor de uz casnic care necesită să fie urgent reparate sau, pur și simplu, constați că s-a amânat prea mult reparația casei sau achiziția unei proprietăți. Simți că nu mai poți face față la atâtea cerințe, obligații, că toate ți se „pun în cârcă”. În partea a doua a săptămânii, o plecare la drum lung poate fi revigorantă deși în suflet mocnește starea de nemulțumire.Spre sfârșitul acestei perioade este recomandat să acorzi o atenție deosebită la relația cu prietenii aflați pe alte meleaguri. Este o perioadă de transformări rapide, în plan sentimental.     

Rac:Nici la locul de muncă lucrurile nu stau prea grozav. Este posibil să te trezești pus în situația de a fi făcut responsabil pentru greșelile altora. Nu este exclusă nici posibilitatea de a lua decizia bruscă de schimbare a actualului loc de muncă. Spre sfârșitul acestei săptămâni, dacă pleci la drum lung, se pare că ești predispus la tot felul de situații neplăcute, ba chiar poți avea o stare de neliniște, un presentiment de care este bine să ții cont.        

Leu: Te poți bucura acum de aprecirea venită din partea superiorilor dar este vorba și despre multă muncă, epuizare fizică și psihică. Te bucuri de câștiguri financiare neașteptate. Nu este exclusă nici rediscutarea unui contract de muncă, poți primi niște bani din urmă. Se poate vorbi acum și despre posibilitatea de a pleca în străinătate, de noi oferte de muncă, colaborări, încheierea de parteneriate importante. Spre sfârșitul perioadei analizate aici ești predispus la cheltuieli, plata unor taxe, impozite poate chiar o amendă. În ultima zi a acestei săptămâni nu este recomandată plecarea într-o excursie, la drum lung.   

Fecioara: Relația cu persoana iubită este oarecum contradictorie acum. Ceea ce vrei tu, nu vrea ea și invers. Se pare că vor avea loc destul de multe discuții neplăcute și care au legătură directă cu banii, finanțarea de care aveți nevoie. O călătorie împreună cu partenerul de viață este de bun augur, dacă reușiți să găsiți timp și banii necesari. În partea a doua a acestei săptămâni îți vei orienta atenția mai mult către proiectele care vizează jobul, călătoriile în interes de serviciu acestea fiind bine susținute de către aștri. La sfârșitul perioadei analizate te poți aștepta la surprize neplăcute, legate de bani, finanțe. Ai grijă cum și mai ales cât cheltuiești.  

Balanţa: Te poți confrunta acum cu o stare de nemulțumire profundă, vis-a-vis de unele persoane din propria familie. Sunt multe sentimente reprimate sau pe care nu reușești să le exteriorizezi, nu te exprimi în mod sincer cu privire la ceea ce te deranjează, de fapt. Astfel se poate ajunge, fără să vrei, la situații contradictorii, accentuând și mai mult starea de nemulțumire. Relația de dragoste se pare că începe să se așeze pe un făgaș normal. Nu este exclusă nici posibilitatea să revină acum în viața ta o persoană din trecut.

Spre sfârșitul acestei săptămâni este recomandat să acorzi o mai mare atenție la ceea ce se dorește de la tine la locul de muncă. Este posibil să-ți ajungă la urechi niște bârfe. Ultima zi a perioadei analizate te predispune la conflicte într-o relație de colaborare, parteneriat. Dacă ieși la party, fă-o doar cu prieteni apropiați.

Scorpion: Ai ocazia să demaști acum adevăratele sentimente ale unei persoane care părea de încredere. Acordă o atenție specială la banii pe care vrei să-i dai cu împrumut unui prieten pentru că ești predispus la pierderi, furt sau investiții păguboase. În partea a doua a acestei săptămâni poți să primești susținerea de care ai nevoie din partea familiei, pentru a putea să-ți îndeplinești unele obiective, demersuri legate de o afacere, un parteneriat. Spre sfârșitul perioadei în analiză aici poți fi decepționat de om, o persoană în care aveai mare încredere și pe care chiar o iubeai. Nici relația cu propriii copii nu este prea grozavă. Ultima zi a acestei săptămâni nu este exclus să-ți aducă o stare de indispoziție, te poți confrunta cu migrene, dureri dentare.   

Săgetător:Ești foarte preocupat de câștigurile financiare. Atenție însă la asocierile pe care le faci acum întrucât ești predispus la pierderi. Banii vin și se duc cu repeziciune iar tu te lupți pe mai departe pentru a putea să agonisești câte ceva. Ești plin de energie dar asta nu înseamnă că nu ai nevoie și de câte o pauză, măcar din când în când. Spre sfârșitul acestei săptămâni relația cu persoanele apropiate este mult mai deschisă. Ba chiar ai ocazia să găsești o persoană interesantă, prin intermediul rudelor apropiate, în cadrul unei vizite la acestea. Dragostea bate la ușă, doar trebuie să mai crezi și în miracole, nu-i așa? 

Capricorn: Ești oarecum contrariat de unele aspecte care vizează cariera. Ți-ar prinde bine să te detașezi pentru a putea astfel să vezi cu mai multă claritate ce anume trebuie să schimbi, unde greșești, dacă ai investit atât de mult timp, bani și energie în direcția potrivită. În data de 14 septembrie te poți aștepta la câștiguri nesperate dar și la valorificarea unui talent, o abilitate care nu a mai fost explorată de ceva timp. Spre sfârșitul perioadei analizate este recomandat să-ți asculți intuiția și să acționezi, atunci când vine vorba despre casă, proprietate sau relația cu părinții.     

Vărsător: Începi această săptămână oarecum nemulțumit de atitudinea unor persoane care te va lua prin surprindere. Te simți confuz, pus în situația de a schimba direcția, vis-a-vis de un mediu, grup, organizație din care faci parte. Ziua de 14 septembrie îți poate aduce unele răspunsuri importante și care vizează relația cu o persoană aflată la mare distanță, eventual peste hotare.

La sfârșitul acestei săptămâni este momentul potrivit pentru a face o reevaluare a bugetului personal și să știi să spui STOP, atunci când vine vorba despre cumpărături. Dar nu și despre cheltuieli cu ieșitul în Centrul Vechi.  

Peşti: Relația de prietenie cu anumite persoane este posibil să-ți dea unele planuri peste cap. Există șanse sporite să pleci la drum lung, să reiei unele discuții, proiecte care vizează munca în străinătate. Pot avea loc acum discuții secrete cu o persoană de sex opus, din necesitatea de a lămuri unele aspecte din trecut. Poți fi luat prin surprindere de unele mesaje primite în această perioadă. În ultima zi a acestei săptămâni ești contrariat de atitudinea oarecum agresivă, venită chiar din partea partenerului de viață.    

Sursa: orasulvechi.ro

 

Urmează-ne pe pagina Facebook ziarul CUVÂNTUL, spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker