Evenimente

FOTO//Premierul Ion Chicu este păzit de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț, așa cum erau păziți anterior Vladimir Plahotniuc,

Chicu a fost surprins înconjurat de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț în acest weekend, la Colegiul de inginerie din raionul Strășeni.

Premierul Ion Chicu este păzit de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț, așa cum erau păziți anterior Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu și Pavel Filip.

Sursa foto: facebook.com/grigore.vieru

Chicu a fost surprins înconjurat de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț în acest weekend, la Colegiul de inginerie din raionul Strășeni.

protecțieȘi anterior s-au mai strecurat poze în care se văd măsurile speciale de protecție.

servietăAnterior, Andrian Candu și Pavel Filip și-au făcut apariția de mai multe ori însoțiți de bodyguarzi echipați tot cu umbrele și serviete antiglonț la evenimente și manifestații publice.

Asemenea elemente de protecție au fost observate pentru prima dată în ianuarie 2016, atunci când în fața mulțimii adunate în scuarul Teatrului de Operă și Balet a ieșit Vladimir Plahotniuc, pe atunci pretendent la funcția de șef al Guvernului.

Și Dodon a apărut surprins păzit cu umbrele antiglonș în timp ce a mers la monumentul lui Ștefan cel Mare împreună cu mai mulți preoți. S-a întâmplat și la evenimentele de 9 mai de anul trecut.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker