Evenimente

FOTO//Premierul Ion Chicu este păzit de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț, așa cum erau păziți anterior Vladimir Plahotniuc,

Chicu a fost surprins înconjurat de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț în acest weekend, la Colegiul de inginerie din raionul Strășeni.

Premierul Ion Chicu este păzit de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț, așa cum erau păziți anterior Vladimir Plahotniuc, Andrian Candu și Pavel Filip.

Sursa foto: facebook.com/grigore.vieru

Chicu a fost surprins înconjurat de bodyguarzi echipați cu serviete și umbrele antiglonț în acest weekend, la Colegiul de inginerie din raionul Strășeni.

protecțieȘi anterior s-au mai strecurat poze în care se văd măsurile speciale de protecție.

servietăAnterior, Andrian Candu și Pavel Filip și-au făcut apariția de mai multe ori însoțiți de bodyguarzi echipați tot cu umbrele și serviete antiglonț la evenimente și manifestații publice.

Asemenea elemente de protecție au fost observate pentru prima dată în ianuarie 2016, atunci când în fața mulțimii adunate în scuarul Teatrului de Operă și Balet a ieșit Vladimir Plahotniuc, pe atunci pretendent la funcția de șef al Guvernului.

Și Dodon a apărut surprins păzit cu umbrele antiglonș în timp ce a mers la monumentul lui Ștefan cel Mare împreună cu mai mulți preoți. S-a întâmplat și la evenimentele de 9 mai de anul trecut.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker