Evenimente

Câte minciuni încap într-un primar ?

Acum patru zile, Primăria municipiului Chișinău informa că între orele 14:00 – 17:00, copiii pot beneficia gratuit de caruselul din Piața Marii Adunări Naționale, precum și de fotografii cu Moș Crăciun. Responsabilii de la Primărie menționau atunci că cei mici vor primi și dulciuri gratuit, lucru care de fapt nu se întâmplă, iar părinții trebuie să scoată bani din buzunar pentru a-și distra copii în PMAN.

Aseară, pe rețelele de socializare a apărut un filmuleț în care oamenii se arată revoltați de faptul că Ion Ceban a anunțat una, dar în PMAN se întâmplă cu totul altceva, adică părinții trebuie să achite pentru o tură la carusel sau pentru fotografiile cu Moș Crăciun.

Igor: "Chiar cite minciuni incap intru-n primar?"

Igor: "Chiar cite minciuni incap intru-n primar?"Multumesc pentru video Igor

Опубликовано chisinau.fail Воскресенье, 8 декабря 2019 г.

Astăzi primarul general, Ion Ceban, a venit cu o reacție pe pagina sa de facebook menționând că: „Astăzi, am repetat și am cerut în ședința operativă de la toți responsabiliica, toate caruselurile din Piața Marii Adunări Naționale, pe parcursul sărbătorilor de iarnă,între orele 14.00-17.00 zilnic, fie gratuite pentru copii cu vârsta de până la 12 ani. În cazcontrar, agenții economici își vor ridica caruselurile. Începând de astăzi, situația va fi strictmonitorizată de reprezentanții primăriei”.

Sursa: www.jurnal.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker