Social

Două tinere, de 18 și 19 ani, au decedat pe loc după ce s-au răsturnat de câteva ori cu o mașină la volanul căreia era un tânăr în stare de ebrietate

Un teribil accident rutier s-a produs noaptea trecută, la Ungheni. Două tinere, de 18 și 19 ani, au decedat pe loc după ce s-au răsturnat de câteva ori cu o mașină la volanul căreia era un tânăr în stare de ebrietate

Tragedia s-a produs în jurul orei 2 noaptea, pe traseul local R-17-Todirești, raionul Ungheni. Automobilul, marca Volkswagen Golf, era condus de un tânăr de 25 de ani, din raionul Ungheni, care în momentul accidentului era beat, având o concentrație de 0,57mg/l de alcool în aerul expirat. În afară de șofer, în mașină se mai aflau patru pasageri, în vârstă de 18, 19, 23 și 26 de ani, toți din raionul Ungheni.

Potrivit ofițerului de presă al IP Ungheni, Cristina Vicol, la un moment dat mașina a derapat de pe traseu, ieșind pe contrasens, unde s-a izbit violent într-un pilon, după care s-a răsturnat de mai multe ori.

În urma accidentului, cele două fete de 18 și 19 ani au decedat la fața locului. Șoferul şi celalţi doi pasageri au fost transportați la spitalul raional Ungheni.

Șoferul s-a ales cu comoţie cerebrală, contuzia ţesuturilor fieţii, traumatism închis al cutiei toratice și suspecție de fractură a coastelor. Și ceilalți doi pasageri se află la spital cu comoții cerebrale și diferite traume.

Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar șoferul urmează a fi reţinut după externarea din spital.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker