Evenimente

Patriarhul Kirill a fost acuzat că este un iubitor al luxului.

Capul Bisericii Ortodoxe Ruse, Patriarhul Kirill, dar și mai mulți oficiali ai Kremlinului se numără printre cei care au folosit un avion privat în valoare de 43 de milioane de dolari aparținând unei companii care lucrează în strânsă colaborare cu statul rus

Aparatul, marca Gulfstream G450, a fost folosit de Patriarhul Kirill în 2017, dar și de trei foști sau actuali oficiali de la Kremlin în ultimii trei ani.

În trecut, Patriarhul Kirill a mai fost acuzat că este un iubitor al luxului. El ar fi deținut un iaht, un ceas de lux de 30.000 USD și o proprietate în centrul Moscovei.

Dezvăluirile despre avionul privat de lux sunt făcute de Aleksei Navalnîi, cea mai cunoscută figură din rândul opozanților regimului de la Kremlin.

Navalnîi susține că iubita directorului general al băncii de stat VTB, Nailia Asker-Zade, și soția prim-ministrului Dmitri Medvedev au zburat și ele cu acest avion privat aflat în proprietatea unei companii off-shore având legături cu VTB. Navalnîi a ajuns la această concluzie confruntând datele de zbor ale avionului cu datele și destinațiile la care s-au deplasat oficialii și partenerele acestora.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker