Evenimente

Acţiuni împotriva violenței în bază de gen

În cadrul Campaniei 16 zile de activism împotriva violenţei în bază de gen, care se desfășoară în perioada 25 noiembrie-10 decembrie 2019, angajații Biroului de Probațiune Rezina, împreună cu cei de la SIC a SSP a Inspectoratului raional de Poliție, au desfășurat, la LT Alexandru cel Bun, o activitate de informare cu privire la violența bazată pe gen.                

Organizatorii i-au avut drept parteneri pe voluntarii de la Centrul de sănătate prietenos tinerilor Armonia, iar activitatea a avut drept scop informarea și sensibilizarea copiilor din instituția de învățământ în scopul eliminării tuturor formelor de violenţă și sensibilizării celor prezenți referitor la cadrul legal-normativ existent în prevenirea şi combaterea violenţei în familie şi/sau bazată pe gen, dar și protecţiei victimelor.

Cele circa 80 de persoane prezente la eveniment au vizionat și un film documentar – Oprește violența!, au primit pliante cu același conținut.

Lilia Rusnac, șefa Biroului de Probaţiune Rezina 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker