Automobile

VIDEO//Află cum accesezi meniul secret al modelelor Dacia! Poți vedea erorile, tensiunea bateriei și viteza mașinii în format digital

Dacă ești proprietarul unui model modern al producătorului românesc Dacia, atunci venim să te informăm că variantele echipate cu sistemul multimedia standard, ascund un meniu secret. Imediat îți spunem cum îl accesezi și la ce îți prinde bine.

În caz că deții o Dacia Logan 2, Dokker, Lodgy sau Duster, dotată cu sistemul multimedia standard, a nu se încurca cu Media Nav, accesezi meniul ascuns prin acționarea butonului Meniu al sistemului multimedia timp de circa 5 secunde. După aceasta vei vedea trei secțiuni noi, Diagnostics, Radio Monitor și Param ID. Fiecare dintre acestea îți oferă diferite funcții care pot fi selectate prin intermediul joystick-ului rotativ central.

Meniul Diagnostics, de exemplu, în secțiunea Monitor, îți oferă posibilitatea să monitorizezi diverși parametri, cum ar fi tensiunea bateriei, viteza mașinii în format digital, etc. Secțiunea Faults îți arată dacă există erori în computerul de bord.

Dacă ai un model Dacia echipat cu sistemul Media Nav, procedura este un pic mai sofisticată și implică utilizarea unui stick de memorie USB gol. În acest caz, accesarea meniului ascuns se face în felul următor:
1. Se pornește sistemul multimedia și se așteaptă până la încărcarea completă a interfeței
2. Se oprește printr-o apăsare scurtă pe butonul de oprire
3. Atunci când pe ecran apare ceasul, se apasă în succesiune rapidă tastele „Volume +” și apoi „Volume -” și imediat se introduce stick-ul de memorie în portul USB al sistemului Media Nav.

În câteva secunde se va deschide meniul ascuns. Cu o interfață grafică prietenoasă, acesta conține mult mai multe funcții care pot fi selectate prin intermediul interfeței tactile a ecranului.

Sursa: www.AutoExpert.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker