Zgomotul care ne afectează

Autorităţile nu fac nici măcar ce ar putea face

Este foarte bine că ziarul CUVÂNTUL abordează tema zgomotului excesiv, pentru că nici autorităţile, nici agenţii economici nu fac nici măcar ce ar putea face ca să nu deranjeze prea mult populaţia.

Spre exemplu, la sărbători, în unele oraşe focurile de artificii se lansează la ora 21 – le pot admira toţi doritorii, dar nici nu-i deranjează pe cei care sunt sensibili la zgomote – bătrânii, bolnavii, pruncii. Pe când în altele bubuie la ora 23.00 sau exact la miezul nopţii, când cea mai mare parte a orăşenilor doarme.

Mai sunt nunţile, cumetriile, zilele de naştere sărbătorite în restaurante, când amfitrionii ies cu toată gloata afară pe la ora 24 sau şi mai târziu, organizând focuri de artificii şi chiuind, de trezesc toată localitatea. Iar în timpul sărbătorilor de iarnă huliganii cu petardele bubuie nopţi în şir şi nimeni nu le cere socoteală.

Elena Mustea

Urmează-ne pe pagina Facebook ziarul CUVÂNTUL, spune-ţi opinia, pune întrebări, dialoghează, distribuie să vadă şi prietenii tăi.

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker