Automobile

VIDEO//Au turnat APĂ într-un motor și l-au scos afară să înghețe la -40 C. Iată ce a urmat

Ați auzit ce se întâmplă dacă îți îngheață apa în motor? ”Se spune” că îți poate distruge complet motorul. Este adevărat sau nu, aflăm dintr-un experiment video.

Pentru aceste experiment, rușii au folosit un BMW Seria 3 mai vechi, despre care spun că s-au cam plictisti deja. I-au scos uleiul motor și restul lichide, iar în loc, au turnat apă. L-au umplut până la refuz. Chiar dacă apa nu a intrat direct în sistemul de răcire al motorului, ci mai mult în chiulasă și baia de ulei, totuși este suficient să îți dai seam dacă este un mit sau nu, problema motoruli spart de apă.

Pentru a monitoriza mai ușor, timpul de îngheț, în salonul mașinii a fost pus și un pahar cu apă, pe post de indicator. După o noapte de stat în aer liber, la temperaturi de circa -40 de grade Celsius.

Ce a urmat, începe de la minutul 5:30. Spoiler: motorul totuși a pornit!

Sursa: www.AutoExpert.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker