Evenimente

Un reprezentant al PȘ a renunțat la mandatul de consilier municipal la Orhei. Cine este și cine îi vine în loc

 Dumitru Cazac, care a acces în Consiliul Municipal Orhei pe lista Partidului Șor (PŞ) a renunțat la mandatul de consilier. Acesta a  depus o cerere de demisie care a fost acceptată de Comisia Electorală Centrală. În locul lui Dumitru Cazac mandatul de consilier în Consiliul Municipal Orhei îi revine candidatei supleante Maria Colupaeva.

Potrivit radioorhei.info, Dumitru Cazac are 28 de ani, este originar din Chișinău și a activat în calitate de consultant la Ministerul Justiției al Republicii Moldova. Acesta este doctorand și asistent universitar la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie George Emil Palade din Târgu Mureș, România și secretarul Asociației Tinerilor Basarabeni din Mureș.

Dumitru Cazac deține și mandat de consilier raional de Orhei.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker