Politic

Rectificare

În articolul Conducerea veche-nouă a raionului Rezina (CUVÂNTUL nr. 45 din 29 noiembrie) se menţiona: „Ex–preşedinta raionului, E.Graur, a propus ca preşedintele raionului să fie asistat de doi vicepreşedinţi. Vasile Grigor a încercat să convingă colegii de Consiliu că, reieşind din situaţia demografică a raionului şi bugetul lui auster, doi vicepreşedinţi este un lux, că în această situaţie mai corect ar fi să se procedeze la reducerea numărului de demnitari şi funcţionari, menţionând că cel mai raţional ar fi de ales un singur vicepreşedinte. Majoritatea socialistă-democrată-şoristă deja formată, desigur, a susţinut propunerea preşedintelui privind 2 vicepreşedinţi”.

Consiliera Partidului Şor, Margareta Burunsus, s-a arătat deranjată de ultima frază, declarând că cele două consiliere din partea Partidului Şor nu au susţinut această propunere.

Solicitat să concretizeze informaţia, secretarul Consiliului Raional ne-a relatat că, într-adevăr, pentru varianta doi vicepreşedinţi şi vicepreşedinta Aurelia Grigoriţă au votat 14 consilieri din fracţiunile PSRM şi PDM, pentru vicepreşedintele Teodor Cuculescu – 16 consilieri (fracţiunile PSRM, PDM şi Partidul Şor).

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker