Evenimente

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova vor costa 167 de milioane 356 de mii de lei

Alegerile pentru funcția de Președinte al Republicii Moldova vor costa 167 de milioane 356 de mii de lei

Totodată, pentru alegerile parlamentare noi sunt estimate 15,8 milioane de lei, iar pentru organizarea alegerilor locale noi – 7,2 milioane de lei.În total, în 2020, Comisia Electorală Centrală va avea un buget de 337 de milioane 146,7 mii de lei.

Pentru activitatea Comisiei sunt planificate 143,3 milioane de lei, inclusiv pentru finanțarea partidelor politice – 38,1 milioane de lei.Alte 2,3 milioane de lei sunt destinate activității Centrului de Instruire Continuă în Domeniul Electoral pe lângă CEC.

Bugetul Comisiei Electorale Centrale va fi înaintat Parlamentului și Guvernului Republicii Moldova pentru a fi inclus în proiectul bugetului de stat.

Sursa: jurnal.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker