Politic

„M-am obișnuit și am imunitate deja la calomnii și insulte venite de la tot felul de dodoni”,declară Andrei Năstase

„M-am obișnuit și am imunitate deja la calomnii și insulte venite de la tot felul de dodoni. De la începutul activității mele civice mașinăria de propagandă, manipulare și fake news-uri a fost pusă în mișcare și a produs minciuni pe bandă rulantă pentru a mă denigra, pentru a slăbi impactul pe care l-au avut și îl au mișcarea protestatară și derivata acesteia – formațiunea politică Platforma DA.

Războiul hibrid în care am fost în permanență ținta forțelor distructive din țară, dar și din exterior, a luat de fiecare dată proporții inimaginabile, în special în perioada campaniilor electorale.

Mai întâi au fost celebrele „11 case”, în care urma să adăpostesc, probabil, cei 30.000 de sirieni; a urmat apoi falsul despre finanțarea ilegală de către oligarhi și de către asociația”Open Dialog”. După care au mințit că voi ceda Chisinaul „arabilor” pentru 50 de ani. Nu s-au oprit aici! Au ajuns să intercepteze și să trucheze până și discuția mea cu mama venită de la biserică. Au trucat cuvintele și au dus vorba mincinoasă în tară, încercând din nou să mă discrediteze.

Falsurile și minciunile tirajate în ultima campanie electorală continuă și acum, când Dodon, candidatul susținut cu toate mijloacele posibilie de Rusia și Plahotniuc în 2016, tot de ei şi în 2020, a intrat deja în campanie electorală pentru prezidențialele de anul viitor.

Consultat de strategi electorali de sorginte kgb-istă, Dodon lansează în mod criminal în spațiul public calomnii și falsuri, atât cu scopul de a mă denigra, cât și pentru a anihila mediatic ecourile demersurilor mele de anchetare penală a acestuia pentru trădare de patrie și pentru finanțarea rusească a partidului său cu milioane de dolari și a solicitării mele legale de anulare a ordonanței din 8 iulie 2019 emisă de procuratura de buzunar a lui Plahotniuc ca parte componentă a înțelegerii dintre Igor Dodon și Vladimir Plahotniuc, ca ambii să evite răspunderea penală binemeritată și să li se claseze cauzele penale pornite în privința faptelor lor infracționale.

Dodon, de ce ți-e frică, de aia nu scapi!

Manipularea prin minciună și subterfugii penibile nu mai pot fi tolerate, așa cum au fost tolerate până acum. Fake news-urile, minciunile și atacurile la persoană nu mai pot rămâne în afara consecințelor legale.

De aceea, așa cum am avertizat public anterior că vor fi dați în judecată toți, dar absolut toți cei care vor mai lansa vreodată falsuri și calomnii la adresa mea și a colegilor mei, îl voi acționa în judecată și pe numitul Dodon Igor, al cărui ADN politic e plin de minciună și trădare.

Dacă nu vom reuși să combatem minciuna, manipularea, fake news-ul, propaganda concertată, Republica Moldova va rămâne ostatica unei mentalități profund viciate și nu va reuși să atingă cotele unei societăți cu adevărat democratice. Dacă nu combatem propaganda, fake news-ul, minciuna, insinuările, manipulările atunci nu avem viitor.

Îndemn toată societatea, îndemn toată presa liberă din Moldova, societatea civilă să facă front comun împotriva propagandei și a războiului hibrid, a cărui țintă finală este țara noastră, Republica Moldova și cetățenii săi.”

Sursa: facebook.com/AndreiNastase.Da 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker