Politic

Dubla identitate a fostului șef PD, Vladimir Plahotniuc, va fi discutata la ședința Consiliului Suprem de Securitate săptămâna aceasta

Informațiile dezvăluite acum două săptămâni la Jurnal TV, privind dubla identitate a fostului șef PD, Vladimir Plahotniuc, vor fi discutate la ședința Consiliului Suprem de Securitate săptămâna aceasta

„Sunt câteva subiecte care au fost pe larg discutate în presă și avem și unele informații de la Serviciul de Informații și Securitate, cum ar fi dublele identități, pe care trebuie să le discutăm la ședința Consiliului Suprem de Securitate. Am solicitat o informație în scris de la SIS, care a prezentat unele date și care urmează a fi prezentate mai detaliat la ședința CSS”, a spus președintele Igor Dodon, în timpul unor declarații pentru presă.

Întrebat dacă se confirmă că al doilea pașaport moldovenesc al lui Plahotniuc este pe numele Victor Novak, așa cum s-a anunțat la Jurnal TV, Dodon a refuzat să răspundă, menționând că după ședința CSS va face mai multe declarații, în dependență de ce se va decide că poate fi făcut public.

„Dar eu am insistat ca acest subiect să fie inclus pe agența CSS. Trebuie să vedem cine a permis să apară câteva indentități ale unor politicieni și în baza la ce, care a fost baza legală, și organele să se ocupe”, mai spus Dodon.

Președintele a mai spus că la ședința CSS, care va avea loc miercuri, va fi abordat și scandalul interceptărilor la care ar fi fost supuși mai mulți jurnaliști, politicieni și activiști civici.

Sursa: jurnal.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker