Social

FOTO//De 1 decembrie o activitate inedită la Pufești !

 Pentru al treilea an, copiii și cadrele didactice de la Școala din Pufești au gătit fasole cu ciolan ce a fost oferită conducătorilor auto aflați în tranzit prin comuna Pufești pe E85. Poliția locală și cei de la serviciul circulație au oprit participanții la traficul auto, iar copiii și cadrele didactice au oferit mâncarea tradițională împreună cu un ceai cald și stegulețe tricolore. Unii dintre ei au oprit și au cântat cântece patriotice împrună cu micuții pufeșteni, ba chiar s-au prin în horele lor. A fost un mod inedit de a serba Ziua Națională a României, o manifestare deosebită devenită tradiție. Trebuie să precizăm că în acest demers au fost ajutați de Bistro Pufești și Carmangeria la Nea Gică.Un alt aspect ce merită evidențiat a fost și expoziția celor de la Asociația Detectoriștilor Vrânceni. Au fost expuse artefacte din Primul Război Mondial. Explicațiile despre exponate au fost oferite de către președintele acestei organizații – Mihai Andrei Hărăbor.

          Săptămâna viitoare ,,Moșul Nicolae” le va aduce copiilor o altă activitate. Un grup de 48 de copii, împreună cu profesorii lor vor pleca la Constanța. Ai aceștia vor vizita Portul Militar și Centrul de Scafandri, însă surpriza va fi participarea la meciul echipei de fotbal Viitorul Constanța. Cei din stafful tehnic le-au transmis invitațiile și rugămintea de a fi suporterii lor. Despre această activitate se va reveni cu amănunte.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker