Automobile

FOTO//O nouă pradă a hoţilor din Chişinău – capote de Renault

Atenţie, atenţie, atenţie unde vă lăsaţi maşinile peste noapte! Două cazuri înseamnă un trend deja! În ultimele ore a fost prădat nu unul, ci două automobile Renault Megane de generaţie anterioară, produsă între anii 2008-2016. Peste noapte proprietarii le-au găsit fără capote!

Despre primul caz se menţionează că a avut loc în curtea unui bloc de pe strada Liviu Deleanu din sectorul Buiucani. Hoţul a demontat doar capota de culoare neagră.

FOTO: facebook.com/maxim.sugac

În al doilea caz, deşi nu se menţionează unde a avut loc, s-a întâmplat o situaţie similară. Un break de culoare albă, parcat la marginea unui drum, a fost găsit fără capotă. Proprietarul a făcut publică încă o imagine din care este de înţeles ce întreprinde hoţul înainte de a lua partea caroseriei: întâi deschide maşina prin spargere, după care deschide capota.

FOTO: facebook.com/ion.hariton.184

FOTO: facebook.com/ion.hariton.184

Nici unul din cei doi păgubiţi nu a declarat dacă le-a mai fost furat ceva din maşini sau dacă acestea au sisteme de alarmă în dotare, deşi au făcut o plângere la poliţie. Pentru că există riscul să se mai întâmple astfel de infracţiuni, se recomandă cel puţin lăsarea autovehiculelor în parcări păzite sau la vedere, sub lumina unui stâlp de dorit, în caz că un sistem de alarmă este prea costisitor pentru unii.

Sursa: autoblog.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker