Politic

650 de mii de lei vor fi cheltuiți pentru renumărarea buletinelor de vot, după alegerile din octombrie

Peste 650 de mii de lei vor fi cheltuiți de Comisia Electorală Centrală (CEC) pentru renumărarea buletinelor de vot în 17 localități din țară, în urma alegerilor generale de pe 20 octombrie curent. Decizia a fost luată prin hotărârea instanței de judecată, relateazî tv8.md. 

            Printre localităţile în care vor fi renumărate buletinele de vot  sunt şi comunele Ciocâlteni şi Step-Soci din raionul Orhei, satul Hirişeni din raionul Teleneşti. 

Cei peste jumătate de milion de lei vor fi achitați funcționarilor electorali din localitățile respective pentru munca suplimentară realizată în cadrul procedurii de renumărare.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker