AutomobileEvenimente

FOTO//În timp ce în Moldova se glumeşte despre Tesla Cybertruck în dotarea INP, poliţia din Dubai îl va avea deja în 2020

Tot mai mulţi moldoveni află despre invenţia „ciudato-futuristă” a Tesla, noul pickup electric Cybertruck care a fost recent prezentat, astfel încât nu se exclude că într-o bună zi îl vom vedea şi pe drumurile din Moldova, dat fiind faptul că în ţara noastră sunt înregistrate deja câteva produse ale mărcii: Model S, Model X şi Model 3.

Şi pentru că în spaţiul online, imediat după prezentare, a pornit o adevărată campanie de promovare indirectă prin sute de meme-uri şi diverse glume pe seama designului unghiular al maşinii utilitare, dar şi din cauza unui fail care a avut loc când a fost dezvăluit, unii internauţi de la noi nu au putut ca să nu se alăture.

Iată cum şi în ce situaţii este văzut Tesla Cybertruck prin Chişinău:

Dar în timp ce se glumeşte despre Tesla Cybertruck în dotarea INP, poliţia din Dubai anunţă că îl va avea deja în parc în 2020! Anunţul a fost făcut de forţele de ordine locale chiar pe pagina lor de Twitter, aplicând deja în mod virtual şi o livrea pe modelul electric.

Potrivit informaţiilor, pe străzile din Dubai va ajunge cel puţin un exemplar deja în 2020 (cel mai probabil în cadrul unui acord special), deşi Elon Musk a spus că producţia în masă îi va demara abia spre sfârşitul anului 2021.

Sursa: autoblog.md

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker