Evenimente

Orheiul a revenit de la 4 la 3 viceprimari

Consiliul Municipal Orhei s-a întrunit spre seara zilei de marți, 19 noiembrie, în ședință extraordinară. Consilierii au avut de examinat câteva chestiuni, printre care privind componența comisiilor consultative de specialitate, demiterea și numirea viceprimarilor și o chestiune de ordin bugetar.

Potrivit radioorhei.info, în cadrul recentei ședințe a Consiliului Municipal Orhei, primarul Pavel Verejanu a propus încetarea mandatului de viceprimară pentru Marina Cravcenco, care a fost aleasă în funcția de vicepreședintă a raionului Orhei, şi a mandatelor deţinute de Cristina Cojocaru, Valerian Cristea și Diana Memeț. Ulterior, a fost propusă întroducerea în organigramă a 3 funcții de viceprimar: pentru economie, buget și finanțe; construcții și infrastructură;  pentru domeniul social.

În calitate de viceprimară responsabilă pentru economie, buget şi finanțe a fost propusă și votată candidatura Anastasiei Țurcanu, anterior contabilă-șefă la Primărie. În funcțiile ocupate anterior de viceprimarii pentru construcții și infrastructură și cea pentru domeniul social au revenit Cristina Cojocari și Valerian Cristea, respectiv.

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker