Evenimente

Orheiul a revenit de la 4 la 3 viceprimari

Consiliul Municipal Orhei s-a întrunit spre seara zilei de marți, 19 noiembrie, în ședință extraordinară. Consilierii au avut de examinat câteva chestiuni, printre care privind componența comisiilor consultative de specialitate, demiterea și numirea viceprimarilor și o chestiune de ordin bugetar.

Potrivit radioorhei.info, în cadrul recentei ședințe a Consiliului Municipal Orhei, primarul Pavel Verejanu a propus încetarea mandatului de viceprimară pentru Marina Cravcenco, care a fost aleasă în funcția de vicepreședintă a raionului Orhei, şi a mandatelor deţinute de Cristina Cojocaru, Valerian Cristea și Diana Memeț. Ulterior, a fost propusă întroducerea în organigramă a 3 funcții de viceprimar: pentru economie, buget și finanțe; construcții și infrastructură;  pentru domeniul social.

În calitate de viceprimară responsabilă pentru economie, buget şi finanțe a fost propusă și votată candidatura Anastasiei Țurcanu, anterior contabilă-șefă la Primărie. În funcțiile ocupate anterior de viceprimarii pentru construcții și infrastructură și cea pentru domeniul social au revenit Cristina Cojocari și Valerian Cristea, respectiv.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker