Politic

Jurnal TV: „Victor Novak” ar fi a doua identitate a lui Plahotniuc în Moldova. Filip: „Nu cunosc despre aceasta”

Potrivit surselor postului Jurnal TV, al doilea pașaport al lui Vlad Plahotniuc în Republica Moldova ar fi pe numele „Victor Novak”. Președintele PDM, Pavel Filip a declarat că nu cunoaște un astfel de nume sau despre a doua identitate a lui Plahotniuc.

 Filip mai susține că Serghei Răilean, pe atunci șef la Registru (actualul ASP) și un apropiat al lui Filip, nu cunoaște despre al doilea pașaport al lui Plahotniuc.

„Despre subiectul acesta am auzit odată cu Dumneavoastră. Agenția Servicii Publice execută lucruri tehnice. Spre exemplu avem pașapoarte diplomatice. Vine pachetul de documente de la Ministerul de Externe și ei doar efectuează lucrul tehnic, tipăresc aceste pașapoarte”, a declarat Pavel Filip.

Amintim că Procuratura Anticorupție a deschis, la sfârșitul lunii octombrie, o cauză penală pe baza presupusei duble identități pe care ar deține-o fostul lider al democraților, Vlad Plahotniuc în Republica Moldova. Potrivit președintelui Comisiei parlamentare securitate națională, apărare și ordine publică, Chiril Moțpan, Vlad Plahotniuc și Serghei Iaralov ar deține dublă identitate în R. Moldova.

Documentele ar fi fost eliberate atunci când în funcția de director al Agenției Servicii Publice (ASP) era Serghei Răilean, care ar fi finul de cununie al actualului lider PDM, Pavel Filip.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker