Evenimente

Primăria Rezina s-a consultat cu cetăţenii privind proiectele bugetului şi taxelor locale pentru anul 2020

Primăria Rezina a organizat miercuri consultări publice privind proiectul bugetului oraşului pentru anul 2020.

În discuţia la care au participat consilieri orăşeneşti şi raionali, agenţi economici, angajaţi ai primăriei au fost dezbătute detaliat taxele locale şi cotele impozitelor pe bunurile imobiliare şi cel funciar, propuse pentru a. 2020. Lilia Răileanu, secretara Consiliului Orăşenesc a menţionat că taxele locale stabilite de autorităţile or. Rezina nu au fost modificate timp de şapte ani. În procesul dezbaterilor participanţii la consultări au înaintat mai multe propuneri privitor la modificarea nomenclatorului taxelor locale, majorarea sau micşorarea lor.

După o analiză mai profundă a rezultatelor consultărilor, deciziile finale pe domeniile respective urmează să le adopte Consiliul Orăşenesc.

Reporter “C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker