Diverse

Noua Dacia Sandero : versiune Hybrid de 130 CP!

Viitoarea generație a celui mai vând model al românilor, Dacia Sandero, este foarte așteptată, dat fiind faptul că aceasta ar aduce numeroase inovații în gamă. Publicația franceză L’Argus a mai scris despre viitoarea compactă, iar acum susține că a intrat în posesia unor date tehnice referitoare la viitorul model.

Precum se zvonește de ceva vreme, viitorul Sandero va împrumuta platforma CMF-B, care deja o folosesc Renault Clio și Captur. Dacia va folosi versiunea simplificată a acestei arhitecturi, care va fi lipsită de câteva tehnologii moderne, pentru a putea păstra prețul de comercializare accesibil.

Arhitectura CMF-B a fost dezvoltată pentru a putea fi folosită de mai multe modele, inclusiv și de versiunile electrice, ca urmare a necesității de a respecta noile norme de poluare care vor intra în vigoare în Uniunea Europeană în anul 2021.

Totodată, Sanderp va prelua și motorizări de pe Clio. În ofertă figurează benzinarul SCe de 1.0 litri volum și 75 CP, motorul pe benzină TCe de 1.0 litri volum și 100 CP, dar și propulsorul diesel Blue dCi de 1.5 litri volum și 85 CP.

Marea noutate totuși, vizează anume varianta Steptway, care în acest moment reprezintă 75% din vânzările gamei Sandero. Potrivit aceleiaș surse, Dacia Sandero Stepway va beneficia de o motorizare mild-hybrid E-Tech, care la fel se va oferi și în cazul lui Clio din primăvara anului 2020.

Această motorizare va folosi un benzinar aspirat natural de 1.6 litri volum care potrivit constructorul francez va genera aproximativ 130 CP.

Prezentarea pregătită pentru jurnaliști a noului Sandero ar urma să aibă loc în vara anului 2020, înainte de prezentarea publicului larg de la Salonul Auto de la Paris din luna septembrie. De altfel, tot acolo va fi prezentată oficial și noua generație Dacia Logan.

Sursa: autoexpert.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker