Diverse

VIDEO//Elon Musk a pierdut circa $800 milioane după un fail în timpul prezentării noului Cybertruck

Averea lui Elon Musk a scăzut cu 768 de milioane de dolari în mai puţin de 24 de ore, potrivit Forbes, după ce, la cel mai recent eveniment al companiei, geamurile noului pickup electric Cybertruck s-au spart, deşi nu trebuia să se întâmple asta. De ce a avut loc asta şi cine ar fi purtat răspundere nu se cunoaşte, însă inainte de acţiune a fost întrebat dacă este sigur că ar vrea să se facă asta…

În timpul evenimentului de joi, geamurile camionului electric Cybertruck s-au spart în urma unei demonstraţii care ar fi trebuit să arate cât de rezistente sunt, iar Musk a putut fi auzit înjurând chiar pe scenă înainte de a spune că mai există „loc pentru îmbunătăţiri”.

După incident, valoarea acţiunilor Tesla a scăzut cu 6%, ceea ce a dus la o pierdere de 768 de milioane de dolari pentru Elon Musk doar într-o singură zi. Averea sa este estimată acum la 23.6 miliarde de dolari, fiind astfel poziţionat pe locul 41 printre cei mai bogaţi oameni de pe planetă.

„Este antiglonţ”, a spus Musk despre pickup-ul electric, cu doar câteva momente înainte ca directorul de design Franz von Holzhausen să demonstreze nu doar o dată, dar de două ori, faptul că geamurile ar putea fi sparte dacă o persoană aruncă obiecte către acestea.

„Nu a trecut prin geam, asta este totuşi bine”, a declarat ironic Musk la scurt timp după ce geamurile s-au spart. Ulterior, după prezentare, cum o face de obicei, afaceristul a postat pe pagina sa de Twitter un filmuleţ înregistrat înainte de prezentare, care arată că geamurile sunt într-adevăr rezistente la obiecte dure.

Anterior, Elon Musk a descris vehiculul ca fiind un camion futuristic, inspirat din celebrul film Blade Runner. Totuşi, criticile faţă de designul vehiculului nu au întârziat să apară, majoritatea persoanelor comparând camionul cu cele din jocurile video sau desenele animate. Chiar şi aşa, numărul de precomenzi înregistrate în primele 24 de ore a demonstrat contrariul, caracterul practic şi preţul prevalându-i formele.

Sursa: autoblog.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker