Evenimente

DEZMINȚIRE. Iată câți litri de motorină au încăput în Dacia Logan 1.5dCi

Știrea de astăzi, în care un consumator s-a plâns pe faptul că ar fi fost ”mințit” la pompă, s-a adeverit a fi un experiment glorios. Mai mulți cititori au reacționat în comentarii iar știrea a devenit virală în scurt timp.

Șocat de situație, dar și de viteza cu care s-a răspândit noutatea, proprietarul Logan-ului a sters în scurt timp postarea de pe profilul personal de Facebook, preferând să mai aștepte până va fi clarificat totul, făcute măsurătorile și calculate erorile.

Între timp noi am apelat la Daac Hermes, importator oficial Dacia Logan în Moldova pentru a afla mai multe, cum este posibil ca într-un rezervor, aparent de 50 de litri (volum menționat în manualul utilizatorului) să încapă cu până la 30% mai mult!

Am început căutările în service, apoi la domnii de la vânzări și am ajuns la inginerul principal de garanție, care s-a oferit să ne ajute și să trimită o interpelare colegilor de vânzări din România. Așteptăm deci un răspuns și din partea lor.

Între timp, în prezența sefului stației, a consumatorului și a reprezentanților companiei Rompetrol, Logan-ul a fost parțial dezmembrat iar cu ajutorul unei pompe au extras tot combustibilul din rezervor.

Potrivit măsurătorilor efectuate în rezervor nu erau 64 de litri ci 68! Întrebați de cum este posibilă o astfel de eroare, inginerul Daac Hermes a presupus că poate fi o diferență de vreo 10 litri, în tot sistemul de alimentare, inclusiv în conducta de la gura rezervorului și până la rezervorul propriu-zis.

Astfel că nu avem altă opțiune decât de a publica o dezmințire oficială în acest sens. Mai jos vedeți și pozele din timpul extragerii și măsurătorilor, la care din păcate, nu am putut asista.

1

Sursa info,foto: autoexpert.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker