Evenimente

VIDEO//Semn clar că trebuie schimbate anvelopele cât mai curând: Prin ţară au început să cadă primii fulgi de zăpadă!

Primii fulgi au început să cadă înainte de venirea iernii cu drepturi depline potrivit calendarului. Acesta este un semn pe cât se poate de clar că trebuie schimbate anvelopele de vară pe cele de iarnă cât mai curând, dacă încă nu s-a făcut asta din timp. De altfel, poliţia poate împărţi amenzi chiar şi în aceste momente.

Potrivit Serviciului Hidrometeorologic de Stat, în nordul ţării, în mai multe localităţi au căzut primii fulgi, pe alocuri sub formă de lapoviţă. Precipitaţii similare au fost sesizate şi în centrul ţării, iar în capitală chiar în aceste momente sunt înregistrate căderi de ninsoare şi lapoviţă!

Totuşi, sinopticienii spun că în zilele următoare nu se prevăd ninsori, deşi temperaturile vor scădea până la -7 grade Celsius pe timp de noapte.

Raionul Șoldănești:

Cu noi la hram merge și Moș Gerilă! ❤

Опубликовано Dionisie Rusu Четверг, 21 ноября 2019 г.

Sursa: autoblog.md

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker