Electorala 2019

La Leușeni vechea componență a Consiliului Local a transmis solemn ștafeta autorităţilor nou-alese

Vechiul şi noul primar – un exemplu de unitate şi cooperare pentru săteni.După prima ședință a Consiliului Local Leușeni nou-ales, vechea componență a organului reprezentativ, în frunte cu fostul primar Anatol Pasat, a solicitat o întâlnire festivă cu noii consilieri şi noul primar, Valeriu Lazarenco.

 ”Am fost 16 ani în fruntea primăriei, timp în care am reușit multe lucruri frumoase: au fost reparate școala și grădinița, drumurile, s-a construit reţeaua de aprovizionare cu gaze naturale ş.a. Recent satul a ales alte autorităţi locale şi noi, cei care ne-am depus mandatele, am decis să transmitem în mod so-lemn ştafeta administrării publice a localităţii noilor autorităţi”, a remarcat Anatol Pasat.

Mihail Tudosan, secretarul Consiliului Local Leușeni, care, conform prevederilor Legii cu privire la serviciul  public, degrabă se pensionează, a salutat decizia primarului şi a colegilor din consiliu:

”Astfel punem începutul unei tradiții bune în comunitate, fiindcă dintr-un post sau serviciu public trebuie să pleci cu sentimentul datoriei împlinite. În administraţia publică este foarte important de a asigura continuitatea activităţilor”, a menționat dl secretar.

Părintele Andrei Chirilov, parohul bisericii din Leușeni, ales consilier local, a spus că este relativ nu demult în misiune preoțească la Leușeni, dar îi place aici fiindcă este o comunitate foarte unită. “Am fost sprijinit în totul de fostul primar, sunt convins că aşa vom conlucra şi cu noul primar pentru a duce cu succes la capăt ceea ce am preconizat”, ne-a spus părintele.

Menţionăm că Valeriu Lazarenco, în vârstă de 32 de ani, noul primar de Leușeni, este cel mai tânăr dintre primarii localităților din raionul Telenești şi a activat în calitate de jurist la Consiliul Raional Telenești.

”Am avut o campanie electorală civilizată. Am apreciat mult gestul dlui Anatol Pasat, un om şi specialist foarte respectat în comunitate, care a decis să revină la profesia sa de medic veterinar”, a remarcat Valeriu Lazarenco.                                                                   

Ion Cernei

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close