Electorala 2019

La Leușeni vechea componență a Consiliului Local a transmis solemn ștafeta autorităţilor nou-alese

Vechiul şi noul primar – un exemplu de unitate şi cooperare pentru săteni.După prima ședință a Consiliului Local Leușeni nou-ales, vechea componență a organului reprezentativ, în frunte cu fostul primar Anatol Pasat, a solicitat o întâlnire festivă cu noii consilieri şi noul primar, Valeriu Lazarenco.

 ”Am fost 16 ani în fruntea primăriei, timp în care am reușit multe lucruri frumoase: au fost reparate școala și grădinița, drumurile, s-a construit reţeaua de aprovizionare cu gaze naturale ş.a. Recent satul a ales alte autorităţi locale şi noi, cei care ne-am depus mandatele, am decis să transmitem în mod so-lemn ştafeta administrării publice a localităţii noilor autorităţi”, a remarcat Anatol Pasat.

Mihail Tudosan, secretarul Consiliului Local Leușeni, care, conform prevederilor Legii cu privire la serviciul  public, degrabă se pensionează, a salutat decizia primarului şi a colegilor din consiliu:

”Astfel punem începutul unei tradiții bune în comunitate, fiindcă dintr-un post sau serviciu public trebuie să pleci cu sentimentul datoriei împlinite. În administraţia publică este foarte important de a asigura continuitatea activităţilor”, a menționat dl secretar.

Părintele Andrei Chirilov, parohul bisericii din Leușeni, ales consilier local, a spus că este relativ nu demult în misiune preoțească la Leușeni, dar îi place aici fiindcă este o comunitate foarte unită. „Am fost sprijinit în totul de fostul primar, sunt convins că aşa vom conlucra şi cu noul primar pentru a duce cu succes la capăt ceea ce am preconizat”, ne-a spus părintele.

Menţionăm că Valeriu Lazarenco, în vârstă de 32 de ani, noul primar de Leușeni, este cel mai tânăr dintre primarii localităților din raionul Telenești şi a activat în calitate de jurist la Consiliul Raional Telenești.

”Am avut o campanie electorală civilizată. Am apreciat mult gestul dlui Anatol Pasat, un om şi specialist foarte respectat în comunitate, care a decis să revină la profesia sa de medic veterinar”, a remarcat Valeriu Lazarenco.                                                                   

Ion Cernei

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker