Evenimente

Cine va conduce Inspectoratul General al Poliţiei

Vadim Cojocaru, general-maior de justiţie a fost numit de ministrul afacerilor Interne Pavel Voicu  şef al Inspectoratului General al Poliţiei. Asta după ce Gheorghe Balan, cel care a deținut funcția de șef-interimar al IGP din luna iunie până în prezent, și-a prezentat cererea de demisie.

Vadim Cojocaru s-a născut la 26 aprilie 1969 în satul Ţahnăuţi, raionul Rezina. A absolvit Colegiul auto şi drumuri din Chişinău, Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza din Bucureşti şi Academia de Administrare Publică de pe lângă preşedintele Republicii Moldova, este magistru în drept constituţional şi administrativ.

   Din 1994 până în 2018 a deținut mai multe funcții în cadrul organelor de forță din R.Moldova. În 2009, Vadim Cojocaru a fost director general al Departamentului Instituțiilor Penitenciare. În 2012, acesta a ocupat postul de consilier al primarului general al municipiului Chişinău pe probleme de securitate şi ordine publică, iar din 2013 până în 2018 a deținut funcțai de director-adjunct al Centrului Național Anticorupție.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker