EvenimenteOrhei

Tinerii despre corupţia în sistemul educaţional

Copiatul şi favoritismul trebuie excluse definitiv din sistemul educaţional. La această concluzie au ajuns cei peste 40 de tineri şi tinere din Orhei, care au participat recent la un eveniment public, organizat la iniţiativa voluntarului anticorupţie, Eduard Groza, elev la Colegiul Pedagogic Vasile Lupu din localitate (în imagine).

Potrivit Centrului Naţional Anticorupţie şi UNDP Moldova, participanţii au avut posibilitatea să discute cu reprezentanţi ai CNA despre consecinţele corupţiei, traficului de influență, dar şi despre importanţa integrităţii. Totodată, elevii au luat parte la dezbaterea Colectările de fonduri în educație: pro şi contra.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker