EvenimenteȘoldănești

Sectorul nr.1 de poliţie Şoldăneşti a fost renovat

La sfârşitul săptămânii trecute, a avut loc ceremonia de deschidere după renovare a Sectorului nr. 1 de poliţie Şoldăneşti. Potrivit soldanesti.md, alături de colaboratorii sectorului la ceremonie au participat şeful Inspectoratului General de Poliţie, Gheorghe Balan, secretarul general de stat de la MAI, Ianuş Erhan, şeful interimar al Inspectoratului de poliţie Şoldăneşti, Veaceslav Dascal, preşedintele raionului Şoldăneşti, Nicolae Dorogan.

În alocuţiunea sa dl Balan a menţionat: „Deschiderea acestui sector face parte dintr-un proiect de renovare a câtorva zeci de sectoare de poliţie. Asta dovedeşte că atât Ministerul de Interne, cât şi Inspectoratul General de Poliţie trec printr-un amplu proces de reformare. Deschiderea sectorului de la Șoldănești înseamnă prestarea unor servicii poliţieneşti de calitate cetăţenilor, dar, totodată, și condiţii mai bune pentru angajaţii poliţiei…“

Mă bucur că orașul Şoldăneşti a fost printre primele care a reuşit să realizeze renovarea sectorului… Datorită faptului că tehnica din dotare se schimbă treptat, condiţiile de activitate vor fi mult mai bune, dar este important ca aceste schimbări să le resimtă cetăţenii, care sunt cei ce beneficiază de serviciile şi sprijinul poliţiei”, a spus la rândul său, secretarul general de stat, Ianuş Erhan.

Preşedintele raionului Şoldăneşti, Nicolae Dorogan, a ţinut să menţioneze: „În raionul Şoldăneşti sunt 2 sectoare de poliţie: unul în comuna Cotiujenii Mari şi altul în orașul Şoldăneşti. Ele au o importanţă majoră pentru cetăţeni. Sperăm că, odată cu sporirea remunerării şi îmbunătăţirea condiţiilor de muncă a colaboratorilor de poliţie, problema lipsei de cadre va fi în timpul apropiat soluţionată.

Renovarea Sectorului nr. 1 a fost posibilă graţie suportului bugetar pentru reformarea poliţiei, finanţat de Uniunea Europeană în cadrul Strategiei de dezvoltare a poliţiei şi implementării concepţiei activităţii poliţiei comunitare.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker