EvenimenteRezina

Accident la Cuizăuca

Sursa foto: Ştiri.md
Primarul satului Cuizăuca din raionul Rezina ar fi fost implicat cu mașina personală într-un accident rutier în localitatea dată.
Pe 10 noiembrie c., în s. Cuizăuca, raionul Rezina ar fi avut loc un accident rutier cu implicarea automobilului personal al primarului localităţii, Ion Ţurcan. După cum relatează Ştiri.md cu referire la informaţii primite de la un martor al accidentului, primarul localității ar fi accidentat un tractor, la volanul căruia se afla un fost contracandidat al său din recentele alegeri locale. Sursa citată mai menţionează cu referire la spusele martorului că primarul ar fi fost în stare de ebrietate.
Ofițera de presă Irina Burdujan, contactată de Ştiri.md, a declarat că poliția a fost înştiinţată despre accident şi s-a deplast la faţa locului, unde a stabilit că șoferul automobilului de model Nissan Almera, deplasându-se pe mijlocul traseului, a tamponat în anvelopa din față a tractorului de model MTZ, condus de un bărbat de 26 de ani, locuitor al satului Cuizăuca, raionul Rezina.
Potrivit poliției, ambii șoferi au fost testați alcoolscopic şi s-a stabilit că nu se aflau în stare de ebrietate.
Întrebată de Ştiri.md, dacă la volanul automobilului de model Nissan se afla primarul localității, Burdujan a declarat că nu se afla primarul și că nici nu are vreo atribuție la acest accident.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker