SocialTelenești

Profesoara Veronica Postolache, distinsă cu Diploma de Onoare a Guvernului

„Renumele, bunele practici ale dnei Veronica Postolache, profesoară de limbă română la Liceul Teoretic Lucian Blaga din Teleneşti demult au trecut hotarul raionului. Membră activă a AGIRO, Ambasadoare a Limbii Române în școală, profesoară, manageră a unei instituții de referință din raion – Liceul Teoretic Lucian Blaga, – doamna Veronica Postolache și-a demonstrat în timp vocația, pasiunea pentru meseria aleasă, responsabilitatea pentru valorile pe care le clădește pe fundamentul personalității discipolilor săi”, așa a apreciat-o șefa Direcţiei Generale Educaţie Telenești, Alina Pascaru.

  Două Premii Mari, pe care elevii doamnei profesoare le-au obținut la prestigiosul concurs republican Limba noastră-i o comoară, îi caracterizează nu numai pe premianți, dar și pe mentora lor, profesoara de română, doamna Postolache.

Iar cu prilejul Zilei profesionale a pedagogului, la festivitatea de la Palatul Republicii, prim-ministra Maia Sandu i-a înmânat dnei Postolache Diploma de Onoare a Guvernului Republicii Moldova.

”M-am bucurat nespus și am fost mândră de recunoașterea valorii colegei noastre prin acordarea Diplomei de Onoare a Guvernului Republicii Moldova cu prilejul Zilei profesionale a lucrătorilor din învățământ!” a remarcat dna Pascaru.

Dna Postolache, la rândul ei, le-a felicitat pe colegele sale deținătoare ale Diplomei Ministerului Educației, Culturii și Cercetării – Alina Gorea, directoarea Gimnaziului Budăi, Ala Perju, directoarea creșei-grădiniță Negureni, Ada Iapără, învățătoare la Gimnaziul N. Popa din s. Verejeni; Ana Lazăr, profesoară de fizică la Gimnaziul Mihai Eminescu din Telenești; Livia Meleca, profesoară de geografie la Gimnaziul Tudor Brădescu din Chiştelnița.

”Se muncește mult în instituțiile noastre de învățământ. Succesul îl datorăm faptului că facem munca ce ne place. Cred, e o mare fericire să ai o meserie, mai ales una din cele două date de Dumnezeu pentru oameni – pedagogia”, a remarcat dna Veronica Postolache.

Ion Cernei 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker