Evenimente

O nouă investiție de milioane în raionul Orhei

Duminică, în spațiile fostei tabere pentru copii „Andrieș” din pădurea de lângă Ivancea, raionul Orhei a avut loc ceremonia de inaugurare a Clubului Internațional Sportiv ZIRVE, relatează www.or.md.

 Potrivit președintelui AAAF Holding, Azerbaidjan, Tofiq Heydarov, până în mai 2018 aici vor fi investiţi 10 milioane de euro și vor fi create peste 200 de locuri de muncă. Centrul va oferi condiții moderne de cantonament la diverse probe olimpice, inclusiv haltere, șah, box etc. Acest divertisment sportiv va crea spații de cazare și odihnă.

Președintele raionului Orhei, Tudor Golub, a apreciat inițiativa de creare a Complexului Sportiv din Ivancea și a menționat că raionul Orhei este mereu deschis pentru investitori, parteneri naționali și internaționali, iar Consiliul Raional Orhei va crea și în continuare toate premisele pentru a susține și a atrage în teritoriu noi investitori.

Cu ocazia inaugurării Clubului au avut loc competiţii şi un concert de zile mari.

 

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker