Social

VIDEO/Dacă și polițiștii urcă la volan în stare de ebrietate,la ce să ne așteptăm de la ceilalți oameni?

Asta e societatea și cultura care o avem. De aici începe totul, dacă nu există cultură și educație, nu vă așteptași să existe oameni care să respecte regulile și legile.

Fie că e polițist, pompier, doctor, popă sau chiar și fără vreo ”chemare” specială, cei ce urcă beți la volan mereu consideră că au pe cineva în spate, care să îi ajute, să îi salveze, să îi ierte, să îi înțeleagă, ”că toți suntem oameni”. Doar că niciunul din cei prinși băuți la volan nu se gândesc cu adevărat la alte consecințe, altele decât amenda sau rușinea de a fi prins.

Accidentele, sunt sancțiunea cea mai aspră, dincolo de amenda în lei. Și mai rău e când se lasă cu victime, cu persoane traumate sau chiar…decedate. Nu le permiteți celor apropiați să urce băuți la volan!

Nici chiar pentru 1 kilometru, nici pentru 100 de metri. Consecințele deseori sunt mult mai grave decât vă puteți imagina. Nu o spunem noi, o demonstrează statistica!

Potrivit Deschide.md, polițistul ar fi provocat un accident, dar nu s-a oprit decât după ce a fost stopat de un alt șofer, numiți-l activist civic. S-a înâmplat noaptea trecută, în sectorul Ciocana, strada Maria Drăgan 30/2. Omul cu epoleți, este Igor Condrea, ofițer de urmărire penală în cadrul IP Ciocana, iar cazul de ieri seara nu este singurul. Anterior a mai fost prins băut la volan și în aceeași stare s-ar fi prezentat chiar și la locul de muncă.

 

 

 

 

 

 

 

Omul legii care apare  în imaginile video este Igor Condrea. Dânsul activează în calitatea de ofițer de urmărire penală în cadrul IP Ciocana al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău. Sursele noastre, sub protecția anonimatului, ne-au comunicat că ofițerul de urmărire penală Condrea nu este la prima sa ceartă cu legea, anterior acesta având mai multe încălcări și anchete pe numele său, unele fiind chiar pentru prezentarea în stare de ebrietate la locul de muncă.

Secretarul de stat al MAI, Ianuș Erhan, a dispus intentarea de urgență a unei anchete de serviciu pe numele lui Condrea, iar după finalizarea anchetei, Condrea să fie demis din funcție. Omul legii riscă să fie cercetat penal și desigur să rămână fără permis de conducere.

Polițist beat la volan a făcut accident

Polițist beat la volan a făcut accidentDetalii – https://www.luchianiuc.com/blog/2019/11/03/un-ment-politist-beat-a-tamponat-un-automobil-si-a-incercat-sa-fuga/

Опубликовано luchianiuc.com Суббота, 2 ноября 2019 г.

Sursa: autoblog.md

 

 

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker