EvenimenteRezina

A omorât un om şi s-a ales cu 11 ani de puşcărie

Foto simbol. sursa: tvr moldova.

Procurorii au trimis după gratii, pentru 11 ani, un locuitor din Rezina, pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime.

Pe 28 octombrie 2019, Procuratura Generală a anunțat că Judecătoria Rezina l-a condamnat la peste 11 ani de închisoare și încasarea a peste 10.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare a unui inculpat dintr-un sat din raionul Rezina, pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime.

Astfel, în luna mai a acestui an, după ce a fost agresat de către victimă ceva timp în urmă, făptașul a hotărât să se răzbune. Mai exact, acesta a venit la domiciliul victimei, după care a lovit-o cu genunchiul în regiunea feței, iar apoi i-a aplicat cinci lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului. La scurt timp, victima – un bărbat cu vârsta de 32 de ani – a decedat la fața locului.

Agresorul are vârsta de 42 de ani și a fost anterior condamnat de două ori, inclusiv pentru amenințarea cu omor a concubinei. Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău, se precizează în comunicatul Procuraturii Generale.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker