EvenimenteRezina

A omorât un om şi s-a ales cu 11 ani de puşcărie

Foto simbol. sursa: tvr moldova.

Procurorii au trimis după gratii, pentru 11 ani, un locuitor din Rezina, pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime.

Pe 28 octombrie 2019, Procuratura Generală a anunțat că Judecătoria Rezina l-a condamnat la peste 11 ani de închisoare și încasarea a peste 10.000 lei cu titlu de cheltuieli judiciare a unui inculpat dintr-un sat din raionul Rezina, pentru comiterea unui omor cu deosebită cruzime.

Astfel, în luna mai a acestui an, după ce a fost agresat de către victimă ceva timp în urmă, făptașul a hotărât să se răzbune. Mai exact, acesta a venit la domiciliul victimei, după care a lovit-o cu genunchiul în regiunea feței, iar apoi i-a aplicat cinci lovituri cu cuțitul în regiunea gâtului. La scurt timp, victima – un bărbat cu vârsta de 32 de ani – a decedat la fața locului.

Agresorul are vârsta de 42 de ani și a fost anterior condamnat de două ori, inclusiv pentru amenințarea cu omor a concubinei. Sentința este cu drept de atac la Curtea de Apel Chișinău, se precizează în comunicatul Procuraturii Generale.

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker