RezinaȘtiriUtil

O informaţie utilă pentru primari, asistenții sociali, asistenții parentali și familiile cu venituri modeste din localităţile raionului Rezina

Voluntarele Garderobei Sociale pregătesc donaţiile pentru livrare beneficiarilor.

 

Echipa de voluntari ai Garderobei sociale, proiect dezvoltat pe lângă Biblioteca Publică Raională Mihai Eminescu din oraşul Rezina, a adunat mai multe colete cu haine pentru sezonul rece, pentru copii şi adulţi, dar şi hăinuţe pentru nou-născuţi, jucării.

Cu părere de rău, voluntarii nu au posibilitate de a se deplasa prin raion, dar nici nu dispun de informaţii cine şi de ce are nevoie. Iată de ce administraţia bibliotecii se adresează către primari, asistenţii sociali, asistenţii parentali din localităţi cu propunerea de a ridica darurile primite de la donatorii din țară și de peste hotare şi a le distribui după destinaţie.

Directoarea Bibliotecii Publice Raionale Mihai Eminescu, Galina Davâdic, a mai concretizat că bunurile pot fi ridicate în zilele de luni-vineri, între orele 9.00 – 18.00, cu pauză de la 13.00 – 14.00. Informații suplimentare puteţi obţine la telefonul 0254-2-44-72.

Reporter „C”

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker