Alegeri Locale 2019Electorala 2019Rezina

Vasile Guzun, candidatul PLDM la Primăria Pripiceni-Răzeşi

Profilul candidatului

Integritatea în activitatea politică

Vasile Guzun, candidatul PLDM la funcţia de primar al comunei Pripiceni-Răzeşi, raionul Rezina, a obţinut în primul tur al alegerilor locale, desfăşurate la 20 octombrie c., 22.24% din numărul total de voturi valabil exprimate şi va concura în turul doi al alegerilor cu Iacob Frunză, candidatul PDM, care a obţinut 44.49% din sufragii.

Vasile Guzun este angajat în calitate de șofer pe ruta Chișinău-Peciște. Din 2011 până în 2015 a fost consilier local pe lista PLDM. La întrebarea ce studii are, ce funcții a mai deținut și care sunt principalele obiective din programul de primar, candidatul a refuzat să răspundă.

 

Integritatea în gestionarea averii şi intereselor personale

Conform informaţiilor din declaraţia de avere şi interese personale depusă la CeCe Rezina, candidatul declară venituri obţinute pe parcursul anilor 2017 – 2018, de la locul de bază de muncă, în sumă de 52 de mii de lei. Totodată, mai declară o casă de locuit cu suprafaţa de 80 m.p., pe care familia sa o deţine în proprietate din 1980; un automobil de model Toyota, fabricat în 2008, procurat în 2014, estimat la 4000 de euro, şi un teren agricol de 40 de ari, dobândit în 2004, estimat la 5000 de lei.

 

Integritatea în gestionarea funcției publice sau de partid

Nu există informații despre eventuale încălcări admise de către candidat în exercitarea funcțiilor publice și/sau de partid.

 

Cazier judiciar

Nu există informații despre eventuale antecedente penale sau contravenționale ale candidatului.

 

Acest articol apare în cadrul proiectului Promovarea votului informat şi conştient la alegerile parlamentare prin campania de monitorizare şi informare a alegerilor  locale generale din 20 octombrie implementat de CIJM şi API cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.

 

Arată mai mult

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker