Alegeri Locale 2019Electorala 2019Rezina

A fost o greşeală tehnică

   Conform rezultatelor alegerilor primarilor în primul tur, publicate pe www.cec.md imediat după scrutin, Iftodi Veaceslav, candidatul PSRM la funcţia de primar al comunei Lalova, raionul Rezina a înregistrat 50,28% din voturile alegătorilor, fiind declarat învingător. Peste un timp informaţia a fost corectată, menţionându-se pe aceeaşi platformă  că,  de fapt, în primul tur al scrutinului Veaceslav Iftodi a obţinut 48,84 % din voturile valabil exprimate, iar Mihai Gotornicean (PDM)– 40,59%.

Astfel mandatul de primar al comunei Lalova urmează să fie disputat de aceşti candidaţi în turul doi, care se va desfăşura duminică, 3 noiembrie.

Solicitat să comenteze aceste schimbări, Ruslan Socol, preşedintele Consiliului electoral al circumscripţiei raionale Rezina nr. 26 a spus: „La mijloc a fost o greşeală tehnică. Rezultatele votării din s. Ţâpova au fost înregistrate de două ori, iar ulterior greşeala a fost depistată şi corectată”.

Reporter „C”

 

 

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker