HoroscopȘtiri

Horoscop pentru saptamana 28 octombrie – 03 noiembrie 2019 Autor: AstroCafe.ro

Berbec

Zodia Berbec

Este nevoie să acorzi timp și resurse achitării facturilor, taxelor sau altor tipuri de datorii. Relaționare cu specialiști în finanțe-bănci este binevenită, pentru că poți afla informații prețioase referitoare la bunul mers al investițiilor tale. Pe de altă parte, sunt zile bune pentru a lămuri aspecte financiare comune cu partenerul de viață, rudele sau colaboratorii. Se deschide o nouă etap financiară de câștig prin intermediul altora. Planuri de călătorii îndepărtate și de studii pe termen lung. Dialogurile cu persoane erudite îți vor lumina sufletul și te vor ajuta să-ți schimbi câte ceva din filozofia de viață abordată până acum. Foarte animat este segmentul profesional, în a doua parte a săptămânii. Mai ales relațiile cu șefii sunt provocatoare.

Taur

Zodia Taur

Relațiile parteneriale se reconfigurează începând cu această săptămână. Se deschide o nouă etapă importantă, atât în relația cu partenerul de viață, cât și în relațiile cu partenerii profesionali sau colaboratorii. În umbră există detalii ascunse privitoare la intențiile partenerului de viață sau la intențiile colaboratorilor. Fii prudent și reținut față de aceste persoane! Apar cheltuieli urgente pe taxe și facturi. Cei dragi pot apela la sprijinul tău material. Mai întâi rezolvă prioritățile tale și apoi ia în calcul și nevoile celorlalți. Dorința de rafinare sufletească se accentuează în a doua parte a săptmânii. Vizionează spectacole de teatru, de film sau mergi la un concert de muzică. Tot ce ține de sfera artelor te liniștește și îți înobilează sufletul.

Gemeni

Zodia Gemeni

Este mult de lucru la serviciu, dar și acasă te așteapată treburi restante. Se prefigurează o nouă etapă profesională. Sarcini de lucru noi, poziție socio-profesională nouă, însă și responsabilități pe măsură. Selectează prioritățile și la nevoie cere sprijinul cuiva drag și de încredere să-ți ofere o mână de ajutor. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie să mergi la controale medicale de specialitate. Totuși, vei găsi ca prin minune remedii binefăcătoare ce te vor ajuta multă vreme de acum încolo. Acceptă și variantele neconvenționale de tratament, pentru că vei avea rezultate uimitoare. Relațiile parteneriale sunt provocatoare, deoarece se animă foarte mult. Fii foarte atent la ceea ce se petrece în acest segment, pentru că sunt posibile reproșuri din partea celorlalți. Cheltuieli comune cu alții.

Rac

Zodia Rac

Se conturează debutul unei etape sentimentale. Fie o relație veche se revigorează, fie apare cineva nou la orizont. Prudență și discernământ, deoarece tentația este mare și păguboasă pe termen lung. Ocupă-te serios și de un hobby! Sunt zile bune pentru a-ți reorganiza programul cotidian, astfel că sunt șanse să aloci zilnic momente necesare sufletului tău pentru a se bucura și relaxa totodată. Cei dragi nu-ți vor ține isonul, deci tu implică-te numai în treburile tale. Dinspre segmentul profesional apar provocări mai ales din partea șefilor. Colegii te ajută destul de puțin în această perioadă, astfel că bazează-te numai pe forțele tale. Dozează-ți eforturile, pentru că pot interveni fluctuații ale energiei vitale și de aici să fii nevoit să te odihnești mai mult. Partenerul de viață te provoacă la discuții serioase.

Leu

Zodia Leu

În prima parte a săptămânii este nevoie să te ocupi de treburile gospodărești și de relațiile cu cei dragi. Se deschide o etapă domestică și familială nouă, în care se vor relua chestiuni vechi rămase nerezolvate sau neînțelese pe deplin. Sunt posibile discuții aprinse cu membrii familiei, pe seama faptului că ești foarte ocupat cu alții, cu treburile lor, iar pentru casă și pentru membrii familiei, nu mai ai timp și resurse vitale. Depune eforturi să echilibrezi atât latura familială, cât și pe cea profesională. Antrenează-i pe cei dragi în activități recreative și rezervă momente și pentru hobby-urile tale. Sunt momente excelente pentru a te delecta cu artele. Datorită evenimentelor în care ești implicat, sănătatea devine vulnerabilă, având nevoie de odihnă conștientă și de îngrijiri de specialitate.

Fecioara

Zodia Fecioara

O săptămână în care ești înconjurat de multă lume. Se deschide o nouă etapă relațională cu anturajul aproiat, astfel că de unii apropiați te vei desprinde, făcându-se loc pentru alții. Însă, este probail să revină din trecut, cunoștințe sau prieteni vechi. Ai multe de rezolvat, atât în plan personal, cât și în plan profesional. Totul este să-ți ordonezi prioritățile și să eviți implicarea în treburile altora. Intreresant este faptul că gândurile tale sunt focalizate pe idei mărețe și nobile. Comunicându-le și celorlalți vei reuși să vezi și alte fațete ale realității înconjurătoare. Acasă, membrii familiei au nevoie de sprijinul tău moral, emoțional sau material. Nostalgia și farmecul vremurilor copilăriei te învăluie pe neașteptate, atrâgându-i și pe cei dragi spre a povesti vrute și nevrute din vremuri de demult. Ocupă-te, din când în când și de un hobby drag sufetului tău!

Balanta

Zodia Balanta

Aspectele financiare de la locul de muncă își deschid săptămâna. Se conturează o nouă etapă de câștig din munca proprie, însă, fii prudent. Poate fi vorba despre primirea salariului, a unor cadouri sau favoruri substanțiale. Totuși, ceva te nemulțumește fie că este vorba despre răsplata eforturilor depuse, fie despre ambientul profesional, care din când în când, se animă prin conflicte serioase. Este vremea discuțiilor cu șefii referitor la îmbunătățirea salarizării tale sau măcar a condițiilor de muncă. Sunt șanse de a obține ceva în plus la salariu, dar nu miza foarte mult pe asta. Segmentul financiar este încă vulnerabil și turnurile pot fi de proporții. Discuții, întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat și călătorii. De mare folos îți sunt întâlnirile și dialogurile cu membrii familiei.

Scorpion

Zodia Scorpion

Ești plin de energie în această săptămână și hotărât să schimbi multe și mărunte în viața ta. Sunt zile bune pentru înoiri de tot felul. Se așterne în calea ta o nouă etapă de viață personală, astfel că gândește-te pe îndelete la ce îți dorești în continuare. Segmentul paretenerial necesită îmbunătățiri și vei știi foarte bine ce ai de făcut. Se închid cicluri importante de viață în doi sau de lucru în diverse echipe de lucru. Instabilitatea în relații mai durează, însă deja se conturează direcții noi. Fii pregătit pentru schimbări și pentru a primi în viața ta oameni noi! Pe de altă parte, sunt șanse de a-ți crește veniturile, fie din activitatea profesională desfășurată la serviciu, fie cineva drag și de încredere îți oferă cadouri sau favoruri substanțiale. Dialoguri și întâlniri cu persoanele din anturajul apropiat.

Sagetator

Zodia Sagetator

Sunt zile bune pentru a sta de vorbă cu tine însuți. Este nevoie să schimbi câte ceva în filozofia de viață și apoi în planurile personale și profesionale. Mentalul îți este agitat și te gândești la o mulțime de lucruri. Însă, este bine să te controlezi și să te detașezi de toți și de toate. Sănătatea este vulnerabilă și este probabil să fii nevoit să iei măsuri suplimentare de îngrijire. Ar fi bine să-ți reorganizezi programul cotidian, astfel încât să alternezi regulat orele de odihnă cu orele de relaxare. Planifică ședințe de înfrumusețare, de analize medicale suplimentare, dar orientează-te și spre hobby-uri sau spre activități dragi sufletului tău. Farmecul pe care îl emani în aceste zile va atrage susținători pentru tot ce dorești să întreprinzi. Primești bani, cadouri sau favoruri spre finele săptămânii.

Capricorn

Zodia Capricorn

Foarte importante sunt dialogurile cu prietenii și cu susținătorii din segmentul socio-profesional în care activezi. Se conturează o nouă etapă relațională cu aceste persoane, un nou proiect important, dar și relații noi cu persoane interesate să te sprijine într-un anume fel. Ideile vehiculate în preajma ta, te vor inspira să creezi adevărate opere de artă fie la nivel de obiecte, fie la nivel mental, de tipul: un plan extraordinar de afaceri sau de creștere a veniturilor dintr-o activitate dragă sufletului tău. Relațiile sentimentale încep să se stabilizeze, luând turnuri deosebite, dar benefice. Pe de altă parte, ai nevoie de liniște și relaxare departe de zumzetul cotidian. Retrage-te în locuri frumoase, meditează în tihnă, colorează mandale sau ascultă muzică înălțătoare. Vei reveni în mijlocul celorlalți cu forțe proaspete.

Varsator

Zodia Varsator

O săptămână cu multă forfotă în plan socio-profesional. Apar noutăți deosebite la locul de muncă, în sensul că fie obții o promovare, fie sarcini de lucru noi, fie ceva se schimbă, în favoarea ta, în grupul de lucru în care te afli la serviciu. Discuții cu șefii și participare la diverse reuniuni profesionale. Se deschide un nou parcurs profesional, o nouă etapă, de aceea fii deschis și încrezător în forțele tale. Însă, și acasă, membrii familiei te solicită pentru treburile gospodărești. Este nevoie să găsești un echilibru între îndatoririle profesionale și cele personale față de casă și familie. Prietenii îți sunt alături cu sfaturi și idei bune. Totuși, evită să vorbești prea mult despre tine și intențiile tale. Ai nevoie deocamdată să aduni informații, să le procesezi în tihnă și să-ți trasezi noi direcții personale și profesionale. Schimbări majore și definitive!

Pesti

Zodia Pesti

Apare șansa de a călători în străinătate fie de agrement, fie pentru studii sau pentru a munci. Este bine să planifici orice fel de călătorie pentru următoarele patru săptămâni, deoarece gândindu-le acum în amănunt se vor putea materializa foarte bine la momentul potrivit. Se deschide un culoar energetic favorabil relațiilor cu străinătatea. Pot reveni în discuții atât secvențe de învățare rămase nefinalizate, cât și persoane alături de care, în trecut, ai mai desfășurat activități  profesionale comune. Discuții și reuniuni profesionale cu șefi și cu reprezentanți oficiali ai unor instituții. Se vor lămuri îmbunătățirile ce trebuie aduse la unele sarcini de lucru, dar și hibele care au dus la întârzieri sau amânări ale unor activități ce trebuiau finalizate demult. Gândirea și comunicarea devin clare, astfel că te vei descurca foarte bine în orice fel de interacțiune cu ceilalți.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker