ȘtiriUtil

Concurs de selectare a partenerilor de implementare a unui nou proiect pe piață

Foto simbol. sursa: avocatnet

Asociația Obștească CASMED a anunțat concurs de selectare a unui raion interesat de dezvoltarea parteneriatului cu societatea civilă pentru implementarea proiectului Îmbătrânire și Sănătate, cu durata de trei ani, din ianuarie 2020 până în decembrie 2022. Proiectul este finanțat de Crucea Roșie din Elveția.

Scopul proiectului este de a contribui la crearea comunităților prietenoase vârstnicilor prin:

  • dezvoltarea serviciilor integrate de îngrijiri socio-medicale la domiciliu;
  • crearea/consolidarea grupurilor de inițiativă locală cu participarea persoanelor în etate;
  • sprijinirea autorităților locale în implementarea conceptului de comunitate prietenoasă vârstnicilor, ca parte integrată în Strategia locală de dezvoltare socio-economică.

La concurs pot aplica Consiliile raionale din 9 raioane, inclusiv Șoldănești şi Rezina. Drept criterii de selectare vor servi interesul de a dezvolta o Comunitate prietenoasă vârstnicilor prin susținerea și implementarea inițiativelor locale; necesitățile neacoperite de servicii socio-medicale de îngrijiri la domiciliu și posibilitatea de co-finanțare a acestor servicii; interesul de a sprijini crearea și funcționarea grupelor de inițiativă locală formate preponderent din vârstnici.

Raioanele interesate vot prezenta o scrisoare de intenție, în formă liberă, până la data de 25 noiembrie, la adresa de e-mail: casmed.md@gmail.com, cu mențiunea Concurs de selectare a partenerilor de implementare pentru proiectul Îmbătrânire și Sănătate, menţionează organizatorii concursului.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker