Util

Horoscopul săptămânii 18-24 septembrie 2017

Berbec: Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa asociaților, clienților și colaboratorilor, semn că în următoarele două săptămâni sunt favorizate astral parteneriatele. Este de așteptat să conlucrezi mai bine cu ceilalți, dar și să faci ori să primești oferte de a colabora cu cineva. Caută să-ți pui la bătaie întregile resurse de diplomație și tact.

Taur: Următoarele două săptămâni lucrătoare se anunță a fi pline și solicitante. Caută să lucrezi la o atmosferă caldă între tine și colegii de muncă, iar toate vor decurge firesc în direcția țelului avut. Poți îndeplini tot ceea ce ți-ai propus dacă eviți stările tensionate și nu ești deloc impulsiv/ă.   

Gemeni: Luna Nouă de miercuri îți poate potența destul de mult șansele de câștig la noroc, loterie sau dintr-o afacere dezvoltată pe marginea unei pasiuni. Așadar, se întrevede o perioadă destul de bună pentru cei care știu să-și ia riscuri calculate și să mizeze câteodată pe baftă.     

Rac: Dacă vrei să vinzi, să închiriezi sau să cumperi un teren, spațiu de locuit sau muncă, săptămâna aceasta s-ar putea să ți se ofere sau să primești oferte mult mai bune decât te-ai așteptat, nu doar financiar, ci și ca poziționare în localitate.       

Leu: Luna Nouă de miercuri îți  semnalează că abilitățile tale de comunicare trebuie folosite din plin în următoarele două săptămâni. Ai multe de câștigat de pe urma faptului că dai dovadă de tact și diplomație în raport cu oricine la serviciu. Ai cuvintele la tine și trebuie să profiți de faptul că pari să știi ceea ce ar trebui zis.  

Fecioara: Luna Nouă de miercuri se perfectează în casa banilor și a bunurilor câștigate prin munca proprie – în următoarele două săptămâni pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile și a-ți valorifica economiile. Încearcă doar să nu te hazardezi în niciun fel și să abordezi totul într-o manieră metodică. Ai foarte multe de câștigat zilele acestea.  

Balanţa: Luna Nouă de miercuri îți conferă multă trecere pe plan profesional, motiv pentru care ai putea fi curtat în vederea unei colaborări sau poate simți că te-nțelegi mai bine cu asociații, clienții și colaboratorii. Acum este momentul să dovedești, atât ție însuți/ăți, cât și celorlalți, că ești un profesionist desăvârșit pe care și-l dorește oricine în echipa sa. 

Scorpion: Luni și marți, Luna se plimbă prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea înmulți oportunitățile de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor. Cert este că nu-ți lipsesc noroacele mai mici sau mai mari de bani. Ideal ar fi însă ca cheltuielile să nu fie mai mari decât profiturile.    

Săgetător: Luna Nouă de miercuri se formează-n casa proiectelor și a planurilor de viitor, indiciu cum c-acestea ar putea înregistra progrese formidabile în următoarele două săptămâni. Important este să ții tu pasul cu ele și să ai pregătită din timp următoare etapă. Vei ajunge foarte departe dacă nu pierzi oportunitățile care se anunță că vor veni în cele ce urmează. Profită de ele la maximum. 

Capricorn: Luna Nouă de miercuri se formează tocmai în casa carierei din horoscopul tău general, semn că dacă bați fierul cât este cald în următoarele două săptămâni, se vor întâmpla lucruri bune pe plan profesional. În caz că te-ai impus serios la serviciu, n-ar fi deplasat nici dacă te-ai aștepta la o promovare. Important este să fii conștient/ă de faptul că responsabilitățile tale vor crește mult..    

Vărsător: Luna Nouă de miercuri favorizează reluarea/finalizarea/începerea de studii, delegațiile peste hotare sau la mare distanță de casă, cursuri de calificare sau ateliere ori seminare organizate de somități din domeniu. Ai multe de învățat de pe urma acestora, deci nu pierde oportunitatea de a te perfecționa. Acest lucru va contribui la dezvoltarea ta profesională din viitorul apropiat..

Peşti: Luna Nouă de miercuri te anunță că a venit momentul să dai dovadă de echitabilitate când vine vorba de banii și bunurile câștigate și/sau deținute la comun cu terțe persoane. Dacă fiecare dintre voi a contribuit în egală măsură la aceste câștiguri, ideal ar fi să vă și folosiți de ele cu aceleași drepturi. În caz contrar,  lucrurile ar putea lua o întorsătură pe care nu ți-o doreai.

   Sursa: AstroDex

 

Source: cuvintul.md

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker