EvenimenteRezinaSTOP FALS

În atenţia locuitorilor satului Lipceni, raionul Rezina!

Vineri, 25 octombrie, vă invităm la o întâlnire interesantă şi utilă pentru dumneavoastră cu jurnaliştii Tudor Iaşcenco şi Elena Roman, colaboratori ai campaniei Stop Fals!

Toţi participanţii vor primi materiale distributive, iar cei interesaţi – şi un filmuleţ instructiv pe care îl vor putea folosi în activitatea bibliotecii, căminului de cultură, şcolii etc.

Pot veni şi oameni din alte localităţi.

Vă aşteptăm la ora 08.00, la Primărie.

 

 

INVITAȚIE

 

Discuții la tema informațiilor false și tendențioase

Vreți să aflați mai multe despre știrile false, cum să le descoperiți, care sunt riscurile dezinformării și cum să evitați manipularea mass-media?

Asociația Presei Independente (API) vă invită la o întâlnire tematică în cadrul Campaniei împotriva informațiilor false și tendențioase STOP FALS!

Colaboratoarea STOP FALS!, Elena Roman, împreună cu Tudor Iaşcenco, vă vor prezenta exemple de știri false și tendențioase (inclusiv un filmuleţ instructiv), vor oferi materiale ilustrative, sfaturi despre cum să analizați critic informația, să evitați manipularea mediatică.

Vă îndemnăm să veniţi cu propunerile, doleanţele, întrebările şi problemele care vă frământă.

Evenimentul va avea loc vineri, 25 octombrie, la ora 08.00, în localul Primăriei s. Lipceni.

Sunt invitaţi toţi doritorii.

Pentru informații suplimentare, vă rugăm să ne contactați la numărul de telefon: 0254-2-24-49, sau să ne scrieți la adresa de mail: roman.acasa@gmail.com.

Întâlnirea face parte din proiectul „Diminuarea efectelor manipulării și a informației false prin educarea consumatorilor de produse media din Moldova”, implementat de API în perioada decembrie 2017 – decembrie 2019.

Arată mai mult

Vrei să devii membru al echipei săptămânalului CUVÂNTUL? Alege să ne susții cu doar 4 euro.

Stimate cititor! Îți vom fi recunoscători dacă, alegând una din cele trei variante de contribuție, vei susține CUVÂNTUL în misiunea nobilă de informare și schimbare în societate. Vezi pagina de abonare

Abonamente CUVÂNTUL
ContribuitorFanPatron
€4€7€12
Prieten fidel al săptămânalului CUVÂNTUL, pentru cititorii din diaspora:

Abonezi cel puțin 5 persoane (juridice sau fizice) din raioanele Rezina, Orhei, Șoldănești și Telenești, or. Chișinău (școli, biblioteci, biserici, case de copii, ONG-uri, părinți, bunici, rude, profesori etc., etc.) la varianta print a săptămânalului CUVÂNTUL pentru o perioadă de 6 și mai multe luni (un abonament lunar costă 16 lei) și câștigi un set de cărți marca CUVÂNTUL și dreptul la un reportaj foto/video în ziar și / sau pe site-ul cuvintul.md despre viața și activitatea ta sau viața și activitatea unei persoane pe care o consideri demnă de a fi făcută publică. Notă: cadourile pot fi ridicate personal sau redirecționate unei persoane /familii/ instituții la dorința Dumneavoastră.

Ziarul Cuvântul

La început era Cuvântul și Cuvântul era la Dumnezeu și Dumnezeu era Cuvântul.

Articole similare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button
WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker